Saturday mys

Kom nyss från Sollentuna med mamma. Vi hyrde tre filmer och köpte lite att äta. Nu ska jag inte skriva mer. Ni får ha en underbar kväll!
lots of love x


The morning after

lots of love x

Let me set you free

Heeeeej
Asså jag vet typ inte vad jag ska säga just nu hahah. Är hemma hos Olivia med Jonna just nu. Bilder och en video KANSKE kommer senare nån gång ;)
Hade också So-prov idag. Undeerbart. haha hade typ inte pluggat nåt :/
Ursäkta sättet jag skriver på men ligger på Olivias säng och mina händer typ skakar så de är lite fucked :)
Omg första gången på jättelänge då jag bloggar på datorn :O
lots of love x

GCB

Sitter och kollar på Good Christian Bitches just nu. Haha asså jag vet så nt varför jag kollar på den. Den är väl helt okej liksom. Känns bara som om att allt bara är så överdrivet där. Sitter och äter lite majs nu när det är reklam. När man äter majs bara såhär så är det faktiskt inte lika gott som annars. Bara så ni vet liksom..
lots of love x


I’m sitting in the corner all alone burning

Känner mig lite hemsk att jag inte har bloggat så mycket idag. Fast jag bara typ skriver ett inlägg om dagen haha..
Har inte gjort så värst mycket idag faktiskt. När jag kom hem hade mamma köpt ett våffeljärn så jag gjorde lite våfflor innan maten. Sen åt vi och jag gick och tränade. Nu sitter jag här hemma, ska duscha snart. Mer va de väl inte. Jag känner mig så hemsk nu för att det här kommer att bli typ det första inlägget där jag inte lägger in någon bild..
Nej, omg det går inte. Måste lägga in en gammal bild på mig nu bara för det...
Nu ska jag duscha.
lots of love x


I’m so sorry but I just can’t die for you

Herregud, jag kommer inte änns ihåg vad som har hänt i skolan idag... Vi slutade iallafall lite tidigare än vanligt. Åkte hem direkt. När jag kom hem chillade jag lite på soffan och kollade på tv. Åt. Satte på diskmaskinen och fick ut på balkongen och läste TGS i en timme. Tömde diskmaskinen och gick ut och sprang i ungefär en halvtimme.
Jag vet att mitt liv är riktigt intressant haha.. Jag är också känd för att berätta fett onödiga saker så himla detaljerat så försöker att inte göra det, men det blir så automatiskt ändå. Så ni får ursäkta mig.
Bara för att jag inte har några bilder från dagen, så får ni två bilder på mig innan jag gick ut och sprang. Riktigt vackert. Verkligen haha.
lots of love x


The walls are closing in on me

Vaknade sju idag av att alarmet gick på. Jag jag tvungen att typ klättra över både Chris och Olli, hur jobbigt som helst när man är nyvaken. Aja, intressant information haha. Jag duschade och ja, fixade mig och åkte till kyrkan sen. Idag gick vi till typ tyska kyrkan och hade värsta "föreläsningen" där. Kallt var det ju ute också..
Efter kyrkan bestämde jag och Nea oss att gå och sola i Skanstull. Sami och Kevin kom också med. Omg det va så skönt! Och plötsligt så va de fett varmt ute.. Inte pga att vi hade varit och sola dårå, utan för att solen bara började lysa helt randomly.
Sen åkte vi hemåt. Jag, Sami och Kevin åkte till Kista för jag kom på att jag skulle köpa ett linne. Fick med mig örhängen och ögonskugga också. Det behövdes verkligen. Vi gick runt i några fler affärer. Hittade en fett cool tröja i Gina, och den kostade bara en hundralapp så kanske ska köpa den. Den är typ inte min stil, men den va fett skön på och allt haha.
Åkte hem. Lagade godaste tortillagrejen som innehöll typ olika sorters sallader, färskost, rödlök, tomat och skinka. Vi la ingredienserna i ett tortilla bröd och stekte. Omg de va typ den godaste lättlagade maträtten jag smakat på länge.
lots of love x

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3377124/images/2012/pic_195508034.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3377124/images/2012/pic_195508034.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3377124/images/2012/pic_195508034.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3377124/images/2012/pic_195508034.jpg" class="image">


Easy to fall, easy to break.

Ligger nu i Mayas rum och mår fett illa. Ska aldrig mer äta på kalas. Fett äckligt och allt. Jag hjälper henne att bygga Lego som hon fick i födelsedagspresent. Har väl inte så mycket att berätta. De här är ett sånt här original barnkalas. Med tårta, pinata, leksaker och godis. Usch. Asså jag orkar inte. Är typ fett deprimerad idag. Men jag ska inte ta ut det här i bloggen så lägger in bilder från dagen istället.
lots of love x


Killing me softly and I'm still falling

Okej what the fuck är de med vädret idag? Jag trodde de skulle va varmt, men nej.
Vaknade, åt lite havregrynsgröt, klädde på mig. Blev ju ingen promenad för mig och Chris idag för att vi åkte med mamma till Kista. Köpte mascara och sminkborttagningsmedel, två saker jag verkligen va i stort behov av. Mamma påminde mig också om att Maya ska ha kalas idag och liksom vafan jag trodde de skulle va nästa vecka.. Så därför hinner vi inte. Vi måste typ duscha, fixa oss osv innan vi åker och jag orkar nt börja stressa på en lördag. Juste kyrka på söndag också. Jag och Nea måste tydligen vara där redan halv tio för att börja steka våfflor haha. Det är nog värt det.
Kommer troligen att blogga mer idag från kalaset och sådär, so you know.
Btw, när jag köpte mascara & de andra fick jag med nån Ralph Lauren parfym och den va typ fett god! Så blir väl att jag tjatar till mig den nån gång. Jag har typ jättesvårt för att hitta goda dofter som jag tycker passar mig osv. Vet inte varför, men jobbigt är det iaf.
lots of love x


You can run but you won't come far

Jag sitter och spelar Super Mario på Wii med Chris just nu. Bara för att jag är en så snäll faster heh. Vi kollade vad vädret skulle va imorn och det stod 13 grader!! Underbart. Så vi bestämde oss för att vi ska ut och sola ett tag iaf och ta en promenad imorn. Tur att han är lite mindre som Olli som bara sitter inne och spelar hela tiden. För jag har nämligen lovat att ta hand om Chris iaf idag och kanske lite imorn och då tänker jag fan inte slösa min tid på att sitta inne istället för att va ute. Så egentligen hade jag väl inte så mycket mer att berätta. Ska lägga Chris runt tio så kommer kanske blogga mer sen om jag har lust.
lots of love x


I've been waiting for you to come and rescue me

Efter skolan idag gick jag, Annabel, Jonna och Olivia till italienska caféet och åt glass. Älska vädret också. Hela dagen har det varit så varmt och soligt. Underbart.
När jag kom hem så va Chris och mamma här redan. Vi gjorde lite tacos. Efter maten gick jag och Chris på en liten promenad till Ica och köpte lite fredagsmys. Vilket då menar chips, godis, naturgodis och pärondryck med ciderkaraktär (älskar namnet haha).
Snart ska mamma och pappa över till grannen ett hus bort typ så ska jag och Chris chilla här hemma lite. Kanske kolla nån film eller om det kommer nåt bra på tv.
Juste, idag i skolan gjorde Annabel en waterfallbraid på mig som man kan se i bilden under, fast man ser nt de så bra haha. Men asså hon är så bra på att göra såna, önskar att jag också skulle kunna göra sånt, men nej.
lots of love x


LH2BH

 

Vatten. Kan det finnas något godare? Jag ger all min kärlek till dig. Asså jag skulle så inte överleva. Så himla underbart. Att det kan smaka så gott. Herregud.
"I sommar kommer 250 personer gå vilse i svenska skogar. Vem bryr sig?" Asså de där reklamerna är typ fett random. Jag vet inte varför men jag gillar typ ändå de hahah.
Btw, checka bilden. Spelade Draw Something mot min syster häromdagen och så plötsligt så ritade hon nåt fett random hus och sen så skrev nån ba "Det är Olliver" och sen så ritade han typ gulligaste hjärtat. Mitt hjärta ba smälte :')
lots of love x

 

 


We sail into infinity

Jag ska verkligen sluta med att börja inlägget med att det inte har hänt något i skolan för liksom det händer aldrig nåt och då blir det bara tjatigt. Så ska bara säga då när det händer nåt haha.
Sista timmen idag hade vi hemkunskap och Nadja & Catharina körde på tema Amerika och vi åt hamburgare. Och eftersom att jag och Meri (som är i skolan och hälsar på) hade sk "mästerkocken" Ayar i vår grupp så blev biffarna sådär underbart röda och blodiga inuti... Herregud. Efter hemkunskapen fick jag och Sami ut och spelade basket, så random. Men aja, måste tänka positivt, frisk luft och lite random hopp och spring bara för att jag är så bra på basket haha.
Mamma och pappa kom till mig typ nyss och tog värsta snacket om att det är hemskt att jag går och solar, okej. Sen när jag ska gå iväg så säger mamma till pappa ba "Och har du sett vad hon har på sig?". Aa okej visst jag förstår den visar min mage, big fucking deal. För det första så bryr sig typ ingen i skolan sig om det ändå och för det andra så är det fett skönt för det är fett varmt ute och allt. Blir lite frustrerad liksom.
Jag ska iallafall ut och springa snart. Måste träna bort den fettiga hamburgaren... Sitter här hemma och chillar lite. Kanske tar nån vegetable eller frukt innan jag ska ge mig av.
lots of love x
Btw, bilden till höger. Är inte den typ underbar. Inte för att va taskig mot dig Olivia nu, men det känns så underbart att ha henne som kompis för hon är så ljushyad. Så idag på NO lektionen så ba märkte jag hur mycket brunare jag är och jag blev så glad för typ alla är brunare än jag, och det känns inte riktigt bra..

 


I'll look after you

Blev ingen bloggning igår eftersom att vi hade kyrkomöte och så kom jag hem typ sju. Sen skulle jag göra min engelska läxa men somnade istället och när jag vaknade efter typ en timme kom jag på att jag skulle duscha. Efter det så gick jag och la mig direkt för jag va helt slut. Asså verkligen helt slut. Har typ aldrig varit så trött på en vardag och allt. Hemskt.
Idag hände inget speciellt i skolan. Jag och Jonna gick ut på nästan varje rast för att sola. Bara för att vi fucking längtar fett mycket efter sommaren och för att jag ska bli bruuuun. Och bara för att jag är en sån pressare så gick jag och Nea till solariet efter skolan, 30 min. Lite nice faktiskt för jag blev inte lika röd som förut, så känner att mins pigment börjar fatta att det är bruna de ska bli och nt röda.
När jag kom hem satt jag och läste i TGS på balkongen. Där är det liksom svalt och skönt. Tummen upp för det. Balkongen och köket är typ mina favoritplatser i hela lägenheten haha, okej förut mitt rum då kanske. Eller? Nej jag vet inte. Aja, mysiga ställen båda två. Sen smsade Jonna och sa att hon skulle ringa mig om 40 min. Bestämde mig då för att gå och ta en liten snabbdusch för att det känns så mycket bättre med en liten dusch efter solariet. Så nu sitter jag här i myskläder och bloggar lite. Ska ut på balkongen igen och läsa lite i TGS och vänta på att Jonna ringer. Ni får ha en fortsatt trevlig eftermiddag (känner mig som värsta vädertanten..)
lots of love x


I think I need glasses cause everywhere I look, people are two faced

Hejhej.
Det hände inte mycket speciellt i skolan idag. Som vanligt dårå. Stannade kvar i skolan en stund. Varför vet jag inte. Aja, när jag kom hem så sa mamma att hon hade varit i Kista och köpt present till Maya och träningskläder till sig själv. Blev lite ledsen att hon inte hade ringt mig då, så sa hon att hon hade gjort det. Asså wtf.. Men så sa hon att hon kanske ska dit imorn igen yeey! Behöver verkligen nya träningskläder haha.
Mycket mer har det väl inte hänt.. Har också läst lite i svenskaboken "Tusen gånger starkare" som vi fick idag. Bättre att läsa ut det redan nu istället för att vänta tills fredag.
lots of love x
Ps. Ignorera min mun på bilden. Ni borde iaf va glada att jag bjuder på en sånhär ny vacker bild från dagen haha.


I hope the bedbugs will bite you. Every night.

Nu är jag nyduschad och sitter vid datan och så kommer mamma och säger att jag måste vakna tidigt för det är skola imorgon. Omg asså jag hade typ glömt bort det.. Det känns inte så bra nu faktiskt. Men aa, jag borde nog gå och lägga mig då för jag vet hur hemskt det är att vakan på morgnarna... Fast nu för tiden brukar det inte va så hemskt för att jag blir så glad när min väckarklocka ringer 6:30 och så hör jag att mamma inte är vaken än och då får jag sova typ fem min till. Sen när hon har kokat gröten så kommer hon till mitt rum och då är jag typ jättepigg så det är ju bra.
Ska nog faktiskt lägga mig i sängen, men inte sova än för kanske borde läsa lite fanfic. Har inte gjort det på helt sjukt länge och det känns som om att jag har svikit Harry totalt.. Hemskt. Men egentligen får jag ju inte hålla på med mobilen efter att jag lagt mig. Jaa, så underbara föräldrar har jag. Men jag ska läsa fanfictionet ändå, så busig som jag är. Åh vad glad jag är nu. Fast ändå inte, för det är skola imorn. Okej, fett onödigt. Ska sluta skriva nu så det inte blir för mycket onödigt shit.
Bjuder på en osminkad trött tjej, tagen för typ en månad sen. Att jag änns lägger in sånahär bilder. Herregud.
lots of love & gonatt x

You know that it's going to break me


"Is you okay?"

Hej. Måste bara meddela alla att den här kvinnan typ är mitt liv. Förut One Direction då osv haha. Men ändå omg, jag älskar henne från botten av mitt hjärta. Asså helt underbar. Klart slut.

lots of love x



Don't make me bring you back to the start

Hemma nu sen ett par timmar tillbaka.
Vårt kök är fortfarande inte färdigt och jag blir typ fett deprimerad av det. Varför vet jag inte, men det är typ fett jobbigt när det bara ligger saker överallt och man kommer typ ingenstans. Plus att mamma och pappa kommer och lägger massor av random stuff i MITT rum. Det gör mig helt frustrerad. Asså jag har inte klaustrofobi, men jag tycker ändå att det är fett jobbigt när allt bara ligger däääär. Aja, nog om det.
Idag har jag nog inte gjort så mycket alls faktiskt. Va ju hemma hos syter hela helgen och när man är hemma hos henne så får man typ aldrig något vettigt gjort haha. Så jag och Olliver va ute och cyklade ganska länge idag och det kändes bra faktiskt, frisk luft & shit.
Min syster bakade kanelbullar idag och omg vad jag blev sugen på att baka dåå. Hemskt. Visst att baka är jättekul och så, men omg om jag ska börja baka jätteofta (som jag troligen kommer att göra i vårt nya kök eftersom det är så vackert haha) såå kommer jag ju bli astjock! Och ja, det känns ju inte bra. Men då har jag faktiskt en plan. Jag bakar, men så ger jag allt till mamma och pappa. Yeey, de kommer tycka att jag är världens bästa dotter!!
I brist på bilder (as always..):
En av mina väggar. Konstnärligt upplagda posters, jag vet.

I love you so, but why I love you I never know

Är hemma hos min syster. Har varit det sen i fredags eftersom att jag inte orkar va hemma. Inte mycket har hänt så kanske bloggar mer när jag kommer hem idag.
lots of love x

 


Mina grabbar skriker shoo när jag glider

Heeeeej
Idag i skolan hade vi nationella prov i biologi och det var allt annat än lätt. Asså jag kommer bli överlycklig om jag änns får ett G. Jag är verkligen helt sjukt osäker på vad jag kommer att få och det känns inte riktigt bra.. Aja.
Efter nationella proven, som var i slutet av dagen, så fick man gå hem. Det gjorde vi inte. Jag och Jonna stannade kvar utanför skolan för att jag tvingade henne att stanna och sola med mig en liten stund. Och ja, sen kom Michael och han stod och snackade med Jonna jättelänge så passade jag på att sola lite mer haha. Omg asså jag pressar verkligen för mycket. Typ direkt när jag ser sol så får jag lust att gå och sola där direkt. Men omg det är så varmt och skööönt! Vi satt där i ungefär en timme och lite mer kanske. En stund gick jag in också osv, men det va inte viktigt så tänker inte börja skriva om det också.
Efter det så skyndade vi (jag och Jonna) oss till Kista för vi skulle kolla på Shoo Bre. Fick någon kampanjgrej där man fick gå två för 150 kr, såklart man tar chansen liksom. Och den va liksom giltig tills idag. Fast jag va tvungen att kämpa för att Jonna skulle gå med på att se den, men jag är nog ganska säker på att hon nu är glad över att jag övertalade henne. Vi båda tyckte nämligen att den va fett bra. Omg ja, bästa filmen jag sett på länge faktiskt. Och den va svensk... Brukar inte gilla svenska filmer så mycket faktiskt, förutom Snabba Cash typ. Jag säger bara Anestis Mavromatidis är bara för mycket. Han i filmen, mums. Herregud asså.
Efter filmen gick vi till McDonalds och åt. Jaa, och hade lite good times där med våra glassfunderingar, tofskillar, försvunna pengar, tvprogram och klädstöld.. Heeelt. Men ändå, jag rekommenderar verkligen Shoo Bre. Okej nej det kanske inte gör för om någon av er nu går och ser den och tycker att den är dålig så kommer ni att tycka att jag har fett dålig filmsmak och allt. Nej, det här känns inte bra för jag har inte dålig filmsmak ju..
Nu sitter jag och Jonna här hemma hos mig. Jonna ligger och läser min Frida tidning jag fick idag som är full med One Direction posters yaay! Och jag sitter här och lyssnar på vår nya favorit låt "Tro, hopp & kontanter" hhaha omg.
Nu ska jag nog runda av här lite så att inlägget inte blir alldeles för långt. Imorgon är det skola, fuck.
lots of love x




Kebab

Omg kolla vad mamma och pappa hade köpt.. Asså de smakar väl helt okej liksom, men kebab chips är nog inget för mig.
lots of love x


Finally made my choice to let go

Okej wtf nu är jag fett sur. Jag skrev nyss ett typ fett långt inlägg och när jag skulle posta den så ba försvann den. Jag kommer inte änns ihåg vad jag skrev.. Men aa, kom hem från Rättvik idag och har ätit lite. Hemresan kändes så mycket kortare än resan till Rättvik och det var ju bra för jag ville liksom hem därifrån. Inte för att det var hemskt där eller nåt, för det va det inte. Ganska trevligt faktiskt. Men jag vet inte, känns iaf bra att va hemma igen.
I Rättvik gjorde vi väl inget speciellt. Ledde lekar, lekte lekar, hade lektioner och kollade på melodifestivalen.
Och nu helt randomly vill jag bara säga till alla er som någonsin tänkt på att skaffa sig en kille från Västerås. Unless ni inte vill ha någon kille med äggformat huvud så borde ni inte göra det.
Och nu tänker jag faktiskt inte skriva mer för att jag är så förbannad, men oroa er inte. Ni har inte missat något.
Tack för mig och Jessica ha det så bra i fortsättningen med pervomuna ;)
Btw, de va bra att Loreen vann för hon va bra, men det skulle nog inte gjort nåt om Danny skulle vunnit heller så. Men grejen är att jag tror att Loreen kommer att komma längre i ESC än vad Danny skulle gjort..
lots of love x

Cool pic by Julia & Nea

 


Call me maybe?

Som sagt så hade jag ju dataförbud och smsförbud som inte va så kul. Och ja, jag tror ni redan vet anledningen eftersom att Jonna förklarade det.
Men igår så åt vi på McDonalds igen. Asså maten är typ det värsta med att vi renoverar köket för vi äter bara typ hämtmat HELA tiden och det är liksom superfettigt och inte roligt att äta längre.. Vi har ätit de typ hela veckan och jag är redan trött. Jag vet att hämtmat oftast liksom är fett gott och så, men jag orkar seriöst inte..
Vad gjorde jag igår? Öh ja, efter skolan så skulle jag ju sola med Nea, och så kom Ellen också med. Vi skulle till ett solarium i Odenplan, men såklart så va det stängt och då blev vi fett besvikna. Vi bestämde oss för att åka till solariet i Rådhuset istället. Okej, ska inte berätta för mycket detaljer nu som jag brukar göra.. Men vi va där och så åkte vi hem haha. Man ser typ inte mina ränder alls, men aja första gången får man väl inte änns lika mycket. Vi bestämde att vi ska göra det på fredag igen innan vi åker till Rättvik med kyrkogruppen.
Tror nog inte jag har så mycket att berätta längre. Sitter nu på NO-timmen och det verkar lite som om att alla är störda på vår lärare eftersom att han inte har förberett oss bra inför vårt prov på onsdag. Men nu måste jag sluta innan Sami blir helt förbannad på mig eftersom att jag använder hans data.
lots of love x

Ps sami hälsar, MANDINGOZZZ :D

Shot me out of the sky

Helloo! Det här är första gången någonsin jag gör ett gästinlägg! Annars brukar det vara så att andra gästbloggar hos mig. Julia bad mig häsla att hon har data och mobilförbud, så hon kan tyvärr inte blogga. Jag vet inte hur länge hon kommer ha det, men säkert bara idag. Vad mer kan jag säga...? Julia brukar bomba med One Direction bilder, så det skulle jag ju kunna göra. Fast det skulle vara mycket roligare att lägga ut en massa pinsamma bilder på henne, men hon skulle bara ta bort dom... Nu ska jag titta på Grey's Anatomy, så puss på er alla!
PS: Jag kom på att jag har faktiskt gästbloggat förut! Jag gjorde ett väldigt mystiskt inlägg på Olivias blogg...

<3

Hello people! Det är Julias kompis Olivia och skriver det här inlägget åt Julia för att hon typ inte får vara på datorn eller nåt, haha. Hon ville bara att jag skulle skriva om en tidning som Jonna gav henne idag, eftersom den har bilder och en artikel om One Direction. Hon hälsar: "Kolla vad jag fick av Jonna idag!! TACK SÅ MYCKET JONNA JAG ÄLSKAR DIG"
Pussar, Olivia

You're the reason I breathe

Sitter nu på mattetimmen och tråkar lite. Vi går igenom nåt gammalt nationellt matteprov.
Skoldagen har varit helt vanlig. Och omg, skolmaten idag va liksom extra äcklig idag så jag har typ svält ihjäl helt här i skolan. Asså den brukar va äcklig, men nu va den liksom EXTRA äcklig..
Idag ska jag typ inte göra så mycket. Efter skolan ska jag gå och sola med Nea och Anina. Efter det ska jag hem och typ inte göra nånting. Om vi nu inte har några läxor.. Som jag inte tror att vi har...
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva någon mer, så tänker inte tvinga mig själv till det för då kommer allt bara bli så fejk.
lots of love x


La in den normalaste bilden för att de andra va tyvärr alldeled för hemska för att kunna visas för allmänheten.

You are the only exception

Har suttit här och tumblrat lite och ja, inte gjort så mycket annat..
Jag skulle gå och duscha, men jag är fett dålig på att tvinga mig själv gå dit, men när jag väl är där så vill jag typ aldrig komma därifrån. Omg, nu låter det som om att jag typ aldrig duschar, men där blev det fel haha. Tänker inte börja prata om hur ofta jag duschar för det känns bara så himla onödigt. För de tidigare inläggen var ju supervettigt och intressant. Självklart.
Så nu ska jag faktiskt gå och duscha yeey. Efter det så ska jag liksom fixa mig inför natten, eller hur man nu säger.. Och gå och lägga mig helt enkelt. Och som jag skrev i morgon inlägget så har den här dagen känts såååå onödig.
lots of love x



Nothing hurts more


Träna träna träna

Hej alla!
Mamma lyckades tvinga mig till att gå på träningen ändå. Jag hade verkligen ingen lust för det idag. Kanske därför det gick så dåligt. Kände att jag inte hade några krafter alls då.. Kan vara för att jag inte hade ätit någon frukt eller så som jag oftast gör. Men nu sitter jag iallafall vid datan med multivitamindryck och vindruvor för att få tillbaka lite av krafterna jag förlorade som jag inte änns hade från första början. Nej usch vad hemskt. Sen snart ska jag duscha.
Omg ja, jag är ju så glad över att Zayn är tillbaka! Nu är One Direction äntligen complete. Började faktiskt oroa mig över när han skulle komma tillbaka. Men nu är allt bra och han är med killarna igen och han mår bra :)
Jaha, vad ska jag göra nu då.. Kommer det nåt bra på tv? Åh jag vet inte. Det går ganska många serier på TV som säkert är jättebra, men jag är ingen serie människa. Asså jag kollar gärna på de, men jag suger verkligen på att alltid komma ihåg när den kommer och sånt. Väldigt svårt för mig faktiskt. Så därför kollar jag typ aldrig på TV. Jo, den serien jag följde senast va True Blood och den va liksom superbra, men sen så slutade den gå plötsligt och nu vet jag inte när den kommer tillbaka.. Det är typ den enda serien som jag verkligen följt förutom typ Ugly Betty och DHW när jag va liten haha. Eftersom att jag inte kollar på serier så blir det oftast så att när jag nu någon gång slår på TV:n, för att nåt på datan laddar sakta, så händer det då oftast att jag bara kollar på typ BBT, Family Guy, Criminal Minds eller NCIS, eller ja andra program. Men det är oftast de så brukar komma just då.
Känner att de här inlägget blev riktigt intressant faktiskt.
Och ni som inte känner mig, jag är typ drottningen av sarkasm. Använder det dagligen. Gör allt så mycket enklare och bättre på något sätt.
lots of love x





She keeps it all to herself

Vanlig skoldag idag.
Hände faktiskt inget speciellt idag. Oj, vad förvånande. Hade bara feeeeett ont i magen hela dagen. Usch. Och nej Nicolas det är inte vad du tror att det är...
Vad mer? Ja, pga min magvärk så är jag lite rädd över att gå till träningen idag. Värken var nämligen inte så liten utan det var mer som om att någon typ tog min magsäck och vred på den. Inte så skön feeling kan jag säga er. Därför har jag tänkt på att kanske köra lite träning här hemma istället. Har ju en massa övningar, vet inte änns varifrån jag fått de. O gud, juste hade nästan glömt bort den, men nu kom den tillbaka igen när jag sträckte på mig. Träningsvärken från i söndags. Ohmygod, vi hade typ boxningspass och mina skulderblad och armar är helt fucked. Menmen sånt får man tåla helt enkelt.
När jag kom hem, för kanske 2½ timmar sen, åt jag en kiwi och lite vindruvor. Sen gjorde jag lite matteuppgifter som jag inte kunde göra på timmen för att jag hade så ont.. Men fast alla andra också nu har gjort de här matteuppgifterna så känner jag mig riktigt duktig för att jag aldrig tar med mig uppgifter/böcker hem för att plugga...
Nu ska jag tumblra lite för att det känns som om att jag sviker mina followers haha. Skriver troligen mer lite senare, fast jag kanske inte har något att skriva om så kan jag nog få ihop lite random inlägg.
lots of love x


Titanium

Just nu är jag hemma och väntar på att klockan blir typ tio i för annars måste jag vänta ganska länge på Jonna i stationen. Det här inlägget känns faktiskt ganska onödigt. Men måste bara säga att det känns som om att den här dagen kommer att suga ganska hårt så.. Att vi har spanska första timmen hjälper ju inte direkt heller. Usch, jag orkar verkligen inte. Aja, bara typ två månader kvar så får försöka orka tills det.
lots of love x


30c i februari

Har inte skrivit nåt på ett tag nu för att jag inte har haft något att blogga om..
Men ändå, nu ska jag kolla på 30 grader i februari. Jag vet inte varför jag kollar på det för det suger nämligen.. Men aa, har väl inget annat bättre för mig och vill inte va taskig mot mamma och ba låta henne sitta där ensam och kolla på det. Men seriöst, den suger. Så jag rekommenderar verkligen inte den. Den handlar om typ livet i Thailand för turister. Wannabe dokumentär, lite halvt störda människor. Vet inte riktigt vad deras budskap med den är menmen. Nu ska jag iallafall gå och kolla på den. Kommer troligtvis blogga mer imorn.
lots of love x



Bilder kan jag lova när jag ska göra nåt lire bättre än att bara sitta hemma. Snart snart snart :)

New York

Omg asså jag kan inte vänta tills Jonna ska åka till New York!
Det är inte för att jag vill ha bort henne från Sverige utan för att hon faktiskt har lovat mig att hon ska köpa saker till mig därifrån. Och jag can't handle att det kommer att ta sån lång tid tills det. Omg kommer iaf ha ny Jack Wills hoodie och Victoria's secret body splash. Aaaaah, jag dör helt klart. Har under hela min ungdom velat åka dit, men nej istället åker vi till Finland varje och slösar pengar där.. Asså jag vill inteeee. Mina föräldrar borde bara inse att USA är ett fucking coolt land som man måste besöka innan man dör, punkt slut. Jag kommer iallafall åka dit nån dag. Det har jag lovat mig själv. Annars kommer mitt liv va totalt misslyckat. Och det är ju inte så bra.
lots of love x

Maaaaaat

Hos tandläkaren gick det bra för jag hade inga hål och det är ju bra..
När jag kom hem så hade mamma och pappa köpt pizza och jag som typ aldrig äter pizza fick avokadosallad, yum. Asså jag vet inte varför jag inte äter pizza, men har seriöst inte ätit det på typ ett år.. Det är väl inte änns så gott... Ajaa, för mig gör det inget. Sallad är godare och nyttigare.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Fett rastlös. Ska nog tumblra lite.. Neeeej, nu känns det som om att jag inte har nåt liv om jag säger så. Men okej, jag ska iaf gå och äta en kiwi nu så hejdå för the moment iaf :)
lots of love x
Slänger in sånahär coola One Direction bilder bara för att jag inte har några bilder på mig i min data :o

What if all your dreams came true

Heeeej!
Jag måste snart ge mig av mot tandläkaren som är klockan sex. Omg känns fett skumt att ha det så sent.. (har alltid det tidigt på morgonen). Men innan jag åker dit tänkte jag skriva lite om vad som har hänt i skolan idag. Och ja, det blir som sagt lite eftersom typ inget speciellt händer as always..
Men vi hade i alla fall sovmorgon till 9:50 som kändes riktigt bra, särkilt nu i början efter lovet. Sen gick skoldagen på som vanligt och typ inget speciellt hände.. Vi hade vikarie på musiken = va timmen ganska chill och efter det skulle vi haft klassföreståndare, men det hade vi inte så vi fick åka hem en timme tidigare yeey!
Aaaa, det va nog det. Som sagt så är ju skoldagarna inte världens roligaste. Men nu ska jag till tandläkaren.
lots of love x



Turquoise

Jag ba såg de här och ba omg fett fina. Fick ba fett lust och ba gå ut och springa typ. Färgen, aaah jag dör!

~FYI~

I skolan så kommer vi ju ha bal och så kommer vi att ha skolavslutning ju..
Så jag ba kollade runt efter några klänningar och så ba såg jag den här och jag ba omg jag måste ha den!
Omg visst är den fiiiin? När pappa blir frisk igen så måste jag fråga honom om pengar, yeee! Asså jag är typ fett stolt över mig själv för att jag redan nu har hittat en klänning :D
Frågan är bar, ska jag ha den på balen eller skolavslutningen? We'll see.. Aja, det är iaf ingen big deal såå.
Men seriöst jag dööör, den är så fin :')

When everything is meant to be broken

Hej mina kära läsare!
Oh shit, fan va jobbigt. Kommer troligen aldrig skriva sådär någon mer iallafal.. Men ändå. Anledningen till varför jag änns nu har startat denna blogg va för att min kära vän Jonna har en blogg och hon uppdaterade inte den så ofta. Då blev jag helt enkelt fett sugen på att blogga. Varför det vet jag inte.. Det är typ precis samma sak som hände när jag blev fett sugen på att baka häromdagen typ bara för att vi för tillfället inte har något kök. Lite som att man vill ha det man inte kan få.. Stora experiences om det.. men nog om det.
Sååå, som ni flesta kanske vet så har jag ju gästbloggat hos Jonna och då har inte mina inlägg varit världens seriösaste liksom, men ska försöka va lite bättre nu (a)
Ja, vet inte riktigt vad jag ska berätta nu längre.. Bloggen kommer ju för det mesta innehålla typ random inlägg eftersom att jag inte är världens bästa skrivare haha. Så we'll see. Om jag änns orkar hålla upp bloggen. Men men, nu ska jag tumblra lite för att jag är så cool.
Lots of love x



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se