Plötsligt händer det

Åkte till Kista Galleria idag och köpte äntligen en balklänning till balen på torsdag. Har haft värsta stressen hela tiden, men wehoo äntligen!!
Nu måste jag bara tänka hur jag ska ha håret & sminket. Skor måste jag också skaffa, men har typ redan hittat ett par så de är nice. Men klänningen är iaf från märket Zack och kostade några hundra. Är så jävla stolt över den!


OMFG

O herregud. Jag förstår inte hur folk kan göra såhär... Det ryktas om att en Belieber har skrivit den, men aa you Never know. Men fyfan. Jag fick fan ont, de här är ju hemskt. Läääääs.


Det kommer funka, måste funka nånstans där finns vår plats.

Asså omg såg den här bilden imorse på Facebook och liksom fucking kolla på honom... Jag orkar inte, han blir bara mer och mer perfekt för varje dag...


New tracks

Om det här är sant så har en av mina drömmar typ gått i uppfyllelse. Conor Maynard i samma låt med One Direction, OMFG. Men det går ju rykten om att det inte är det eftersom att den kom ut så randomly.


För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

Oj har inte bloggar på ett tag haha, oops. Men har inte riktigt haft nån blogglust eller så tyvärr. Ska försöka börja igen. Kan inte heller riktigt skylla på att det är så mycket i skolan heller, fast det är det men jag gör ändå ingenting...
I onsdags var det iallafall en vanlig skoldag. Fast Jonna va inte i skolan :( Efter skolan hade jag kyrkmöte, wiho.. Efter det, runt sju. Mötte jag upp Annabel och Olivia i gallerian. Vi skulle gå och äta men vi insåg sen att vi inte hann hahah. Så jag och Olivia ställde oss på spårvagnen mot Grönan och vi va där typ sju minuter innan.
Konserten va ganska lame och så i början, för att vi stod ganska långt borta och det va inte lika bra stämning, även för att vi inte kunde så många låtar (roligare om man kan sjunga med ju). Men vi gick mer och mer under konserten och det blev bättre och bättre. I slutet av konserten va vi längst fram. Asså precis vid högtalarna. De va lite nice haha! Och så regnade det också lite under konserten men det märktes inte änns för det va så varmt ändå. Och för er som inte vet, så va det Maskinen konserten jag va på.
Efter de hade de spärrat av bron till Grönan så jag, Olivia, hennes syster och systerns kompis gick till bron och så åkte jag hem och de stannade och väntade på sin pappa. Jag och pappa åkte rakt till landet.
Nu har jag varit här i några dagar med mamma, pappa, Chris och Olliver. Har inte gjort nåt speciellt direkt haha.
Sönder redigerad bild här nedan för att vi va lite förstörda efter konserten hihi.


I don't get it.

OLIVIA WTF? Hahah...


Take it to the hole

Okej, blogg.se appen suger. Jag hatar dig. Vart fan försvann texten från förra inlägget liksom. Därför kommer ni nu inte att få bilder i det här inlägget... Måste skriva om allt nu -.-
I fredags var jag, Jonna och Olivia på LMFAO konserten i Gröna Lund. En riktigt underbar kväll faktiskt. Har inte haft så kul på ett tag så det va skönt att få dansa, hoppa & skrika/sjunga av sig lite haha. Efter konserten skjutsade Olivias pappa mig och Jonna hem till mig. Olivia fick tyvärr inte komma.
Nästa dag vaknade vi typ klockan ett haha. Jonna åkte på kryssning och jag gick och shoppade med mamma i Stinsen. Fick äntligen nya ballerinor, ett linne och lite underkläder.
Idag väckte mamma mig vid tio. Gick och tränade vid elva. Kom hem och duschade. Åkte och handlade mat med pappa. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Bara tråkat här hemma. Random bilder blir nästan alltid resultatet på min tråkhet hhah. Blev ett superkort inlägg nu eftersom att jag inte orkar skriva om allt igen... Sorry.
lots of love x


Every little thing reminds me of you


Let's set this world on fire

Är hemma nu efter att ha hämtat Jonna från Fridhemsplan.
Efter nationella provet (matte) fick vi sluta tidigare och då åkte jag och Jonna hem till henne för att hämta hennes sovkläder osv eftersom att vi på dagen bestämde att hon skulle sova hos mig. Efter det åkte vi till Sollentuna & jag köpte lite saker. Under den tiden var Jonna tvungen att åka på bio i Sickla. Senare när hon var färdig åkte jag då och hämtade henne från Fridhemsplan då "hon inte vågade åka blåa linjen själv" haha. Har inte så mycket mer att berätta, har bara rest ganska mycket idag, men shit vädret. Det är ett stort plus, men omg mamma sa att det typ kanske ska snöa i helg... Wtf, men ändå om det nu blir så, så måste vi alltså njuta av värmen och solen så jag och Jonna går ut på varje rast och pressar på lite hahah. Men skönt är det :)
Omg, juste måste berätta. När vi skulle åka från Ekerö så såg vi bussen och vi sprang så snabbt vi kunde och när vi var supernära bussen och jag svär att chauffören måste ha sett oss då så åkte den iväg. Åh gissa om jag blev sur haha, så va vi tvunga att vänta i tjugo minuter på nästa...
lots of love :) x

Just nu:


Under 2012 har jag hittills...

(x) slagit någon
(x) kallat någon hora
() pissat utomhus
() däckat
() spytt
() knarkat
(x) druckit alkohol
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) hånglat med någon av motsatt kön
() raggat på främlingar
(x) kysst en främling
(x) hånglat med någon du inte gillar
(x) gråtit
() rymt hemifrån
(x) bakat
() sovit utomhus
(x) saknat någon
(x) sjungit
() badat i havet
(x) solat i solarium
(x) varit deppig
() velat dö
(x) varit glad
() blivit kär
(x) känt dig sviken
(x) känt att ingen har sett dig
(x) suttit vid datorn mer än du brukar
() skrivit en låt
() känt som om någon tagit dig förgivet
() varit "sjuk"
(x) dansat
(x) bråkat med dina föräldrar
(x) någon har sagt att du är snygg
() rökt
() snusat
() rökt vattenpipa
() haft sex med mer än 20 personer
() haft sex offentligt
(x) gråtit inför mer än 10 personer
() smygit ut
(x) sovit brevid någon av samma kön
(x) sovit bredvid någon av motsatt kön
(x) gråtit framför någon du älskar
() vaknat av att du gråtit
(x) slagit någon på skoj
(x) blivit slagen på skoj
() haft ett snöbollskrig
(x) fått ett IG
() varit ute en hel natt
(x) bråkat med en vän

Har aldrig gjort en sånhär. Känner mig fett cool nu, hihi :)


And all I needed was a call that never came

Är hemma hos min syster nu. Vi åkte till Sollentuna istället för Stinsen igår. Syster fixade naglarna och vi gick till några affärer. Sen åt vi lite sushi. Efter det åkte vi mataffären. Vi bestämde oss helt randomly att jag kunde sova över hos de. Vi åkte hem och så grillade vi lite. Då började jag äntligen känna mig lite friskare. Vi gick sen till Skälby majbrasan och gick nästan direkt efter att de hade tänt på för det va ganska kaos och massor med folk.
lots of love x

 

 

 




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se