Sitting on the balcony

Satt på balkongen en stund och tog en Sandwich. Om en stund kommer min kära syster och hämtar mig. Vi ska åka till Stinsen för att hon ska fixa sina naglar. Hoppas inte att vi kommer att gå runt i så många affärer, vet nämligen inte hur mycket jag orkar... Det var väl mina planer för idag.
Juste, jag gick upp klockan sex idag för att sen gå till frukostbordet när pappa satt där och ba "Vet du vad som händer idag?"
P: Nej..
J: Jag ska få tillbaka min iPhone!!
P: Jag sa aldrig att du skulle få den på morgonen.
J: Det är ju fortfarande samma dag!
Och så satt han jättelänge & bara stirrade på mig och sen gick han och hämtade den. Så random.
Haha, men nu ringde min syster, så måste gå.
lots of love x

Vans of the wall

Har aldrig riktigt gillat Vans. Tycker att de ser ganska klumpiga ut typ, vet inte riktigt. Men det tyckte jag i för sig om Converse också. Innan jag då köpte ett par som nu är helt utslitna, mina favoritskor. Men ändå, såg den här bilden på tumblr och blev typ helt kär. Kolla färgen liksom. Så får väl ta och beställa eller fråga Jonna hahah.. Men en sak är säker, JAG SKA HA DOM.
lots of love :) x

Feeling alone even when the room is crowded

Har ju varit hemma sjuk hela veckan. Med världens huvudvärk som attackerar mig hela tiden och aldrig blir bra. Plus illamående & ja lite throw-ups som hör därtill.. Så jag har inte kunnat göra så mycket utan har bara varit hemma. Igår så satt jag inte alls vid datan för att jag inte fick det av pappa för att han nämligen inte tror på att jag är sjuk, tack då. Han ba; Om du orkar sitta vid datan så borde du orka va i skolan. Det är inte änns samma sak!!
Men idag är det ju lördag. Tror jag.. Har inte haft någon koll på dagarna direkt. Har inte så mycket mer att berätta faktiskt, men tänkte bara uppdatera lite så att bloggen inte är helt död och jag bara lägger in en massa random bilder...
Och btw, lyckades övertala min pappa tidigare så istället för att få tillbaka den 12e maj så får ja tillbaka den på måndag, känslan när jag fick veta det asså, huh helt underbart. Fast jag måste iförsig diska i 15 av pappas diskdagar, men det är värt det. Asså jag och min pappa diskar varannan dag så liksom det blir ungefär 15 dagar var per månad, så jag ska diska åt honom under en månad + mina egna diskdagar också dårå...
lots of love :) x

Say what?



OKEJ, VA? VA VA VAAAAAA? Det här är det enda sättet nån nånsin kan få mig att öppna skräppost haha. Men det känns ju inte som om att det är spam eftersom liksom hur kan de veta att jag är en directioner... Skumt, väldigt skumt.
lots of love xx


Remember the time

Kommer ihåg när den här kom ut.. Tiderna :')

Jonna ♥


Let the rain wash away all the pain from yesterday

Och nu regnar det ännu en gång. Och ännu en gång sitter jag i mitt rum & tänker på dagarna då jag va liten och gick hos min dagmamma. Vi bara längtade efter dagarna då det skulle regna för det var då vi fick sitta inne och kolla på tv. Boomerang och Cartoon Network. Jag har aldrig gillar CN så mitt favoritprogram var helt klart Top Cat på Boomerang. Varför det vet jag inte, men jag har alltid tyckt att de är rtiktigt coola. När jag tänker på just de regniga gångerna hos min dagmamma kommer alla bilder på sammetsfotöljen upp. Det var alltid lite tjafs om vem som skulle få sitta på den, så till slut bestämde sig vår dagmamma för att vi fick turas om. Sammetsfotöljen var som en kungatron för oss och eftersom att det inte regnade så ofta så var det en riktigt ära att få sitta på den. Tack vare alla dessa tider tror jag det är därför jag alltid älskat regn så mycket. Eftersom att jag alltid längtat efter att det ska regna så har det senare utvecklats till något mer och fått mig att längta efter det genom att istället gå ut och njuta av det. Regn är alltid mysigt & underbart och kommer alltid att vara det. Vare sig man är ute eller inne.
Men för ungefär ett år sen. Deprimerande tider då. Grät nästan varje dag. Jag försökte vara glad, men kunde aldrig riktigt känns glädjen och det underbara i att vara glad. Inte änns regnet kunde jag glädjas för. Regnet, som för många människor betyder dysterhet. Inte änns det kunde jag trösta mig själv med. Deprimerande tiden började gå över, men direkt när något litet som sårade mig hände gick jag tillbaka till att gråta i flera dagar. Nu för tiden gråter jag inte lika mycket, men jag är säker på att om nåt händer så kommer jag att falla tillbaka. Det är nog det jag är mest rädd för. Jag är besviken på mig själv. Jag drog ner alla saker, som en gång gjort mig glad, ner till mitt dystra inre och jag kan inte få ut de. Jag är så besviken på mig själv att jag inte längre kan sitta i mitt rum och tänka att man skulle kunna ta en kopp varm choklad och sätta sig på balkongen med en filt runt om sig och lyssna på dropparna som slår hårt mot fönstrena. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bort någon dag. Jag saknar regnet. Jag saknar glädjen.
Jag känner mig nästan lika djup i det här inlägget som Zayn är i sina tweets, aha :) x
Men det är skönt att skriva av sig lite ibland faktiskt.

I'll be there for you

Stannade hemma idag också. Kunde verkligen inte åka till skolan idag. På morgonen hade jag värsta huvudvärken. Sen började de gå bort, men mamma sa att jag ändå måste stanna hemma för att kunna vara frisk en dag iallafall innan jag åker till skolan och smittar alla (med huvudvärk..?) och det var bra. För nämligen efter det så hände det nånting inte så kul. Mådde ju illa osv, ska inte änns berätta, ni fattar säkert själva.
Så mer har jag inte gjort idag. Juste, satt vid datan lite och såg lite kläder jag ville ha och sa det till mamma. Så medan jag va hemma och vilade hade mamma åkt till Kista för att fixa sina glasögon typ så köpte hon tre linnen & två nagellack till mig :') Hittade bara ett av linnena på hemsidan så den ena är rosa med vita mönster, typ kvadrater och sånt. Den andra är ett vitt linne med ett hjärta av smultron, hade inte änns sagt att jag ville ha den, men den va lite gullig faktiskt. Nagellacken va Mavalas Arosa & Marine Blue. Tack mamma ♥





Eftersom att jag visade mamma bikinin som jag la upp här på bloggen lite tidigare (den rosa med en massa mönster på överdelen) så när hon hade varit i H&M idag hade hon sett en typ exakt likadan fast bara med en dragkedja i mitten. Hon tog en bild på den och mönsterna och allt va typ exakt liknande så det va lite coolt. Hon köpte inte den för att ni vet storlekarna varierar alltid och det blir ju enklast när man provar, så så fort jag blir frisk ska jag dit och så blir det provning & förhoppningsvis köp också.
Samma modell, fast mörk dragkedja och rosa/orange/röda mönster. I WANT.

Good Christian Bitches

Ligger i soffan och kollar på GCB nu. För första gången är Carlenes bror Luke med i serien och woooah, va han va snygg! Han är just en såndär kille som man vill ha haha. Rekommenderar serien asså. I början kände jag att den kanske va lite överdriven, men den blir bara bättre och bättre.
Asså jag säger bara: kolla på honom och hans ögooooon. Asdfghjkl;

Being without you is harder than I thought

Saknar er så sjukt mycket.
Imorgon kommer ni tillbaka, men vi kommer ändå inte att ses.
Jag önskar att tiden kunde gå snabbare.
Hoppas vi ses snart ♥

On replay

Har mer och mer börjat lyssna på soundtracket till Project X efter att jag såg den. Random fact, men låtarna är faktiskt förvånansvärt bra...
lots of love :) x

♥ 15 år ♥

Grattis på 15-årsdagen världens gulligaste & finaste Nea!
Hoppas du hade en riktigt bra dag :) ♥




Man måste va en bad boy

Idag stannade jag hemma för att jag mådde jätteilla på morgonen och fick senare också huvudvärk. Inte så kul. Det va typ mer än ett år sen jag va sjuk. Va det nästan hela tiden i mina yngre dagar, men inte längre som tur. Så hela dagen har jag bara varit hemma & vilat och tumblrat. Är inte helt säker på om jag kommer att orka gå till skolan imorgon för att inget har direkt förbättrats sen imorse.
Har inte så värst mycket mer att berätta eftersom att inget har hänt. Det var iallafall riktigt skönt med sol idag, så jag satt på balkongen en stund under förmiddagen. Fast jag hade filten och kudden med mig till balkongen för att jag typ frös ihjäl fast solen lyste typ rakt på mig. Hoppas ni har haft det lite bättre idag iallafall.

O • P • I


Kalla mig efterbliven, men han är lite skön.


You'll always be my hero

Kom hem vid typ tre tiden. Städade lite hemma för att jag är så snäll haha, helt randomly. Och solen liksom lyste när jag gick hem och jag ba wtf typ :O
Sen satte jag på datan, rensade den lite för att den skulle bli lite snabbare. Oj, vad snabb den är nu, allt bara glider fram. Nej hjälpte typ ingenting.. Så satt jag och läste lite bloggar och hjälpt mamma lite med maten. Känner att jag borde göra mina läxor snart, men det är inget komplicerat eller jobbigt ändå så det kommer förhoppningsvis att gå smidigt & bra.
Har inte så mycket mer att berätta. Hör av mig senare om jag har något att blogga om dårå.
lots of love :) x
Gammal bild as you may see, men en av de få bilderna från IG jag inte lagt in än..

My universe will never be the same, I'm glad you came.

Vet inte om det här är sant eller vad, men det känns ju som det. Och det skulle kännas bra om det vore sant haha. Omg jag skulle bli så glad faktiskt, men jag tänker inte hetsa upp mig för än jag vet om det är sant osv. MEN OM DET ÄR SANT SÅ KOMMER JAG ATT FUCKING DÖÖÖÖÖ, ännu en chans att få möta mina älsklingar MUHAHAHA MAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!
lots of love x

Bikini

KAN DET TYP FINNAS EN SNYGGARE BIKINI ÄN DEN HÄR?
SÅÅÅ KÄR. PURE PERFECTION TYP.
lots of love x

You shine brighter than all of the stars in the sky

Har varit hemma sen typ halv fyra idag. Ja, i kyrkan va vi ju. Same shit as always. Sen åkte vi hem. När jag kom hem så låg jag och kollade på ANT en stund och jag svär de va typ värsta ANT-marathon idag för det bara kom om och om igen haha. Gillar inte änns dt programmet så mycket, det är bara mitt tidsfördriv nu för tiden då jag inte har min iPhone... Men ändå, sen kom mamma och sa att jag skulle hjälpa henne med maten. Det blev avokado & quinoa sallad, men avokadon va typ helt rå & hård så det va ju inte så gott att äta, men som tur så innehåller ju inte salladen bara quinoa & avokado. Till efterrätt gjorde mamma fattiga riddare, heeeeeeeeeeelt randomly och jag har liksom aldrig ätit det och det va såå gott! Kanske inte det nyttigaste alternativen haha, men ibland måste man..
Har inte gjort så mycket mer, bara chillat här hemma. Packat ur väskan och sånt. Kollat mer på ANT & tumblrat hehe.
lots of love :) x
Bilden tagen för några veckor sedan då jag va med Jessica & Rebecca. Det är i solariestället så mina kinder är lite röda.. Kanske brände de lite den gången hihi.

We are young, wild & free

Är hemma hos Nea nu. Kom hit igår efter att vi hade varit och kollat på "Mormors svarta ögon" på Dramaten. Ska stanna här tills imorn då vi ska gå till kyrkan och ha lite gudjänst & snack med konfirmanderna.
Idag har vi helt seriöst inte gjort nånting typ haha. Vi har bara vart inne och kollat på tv hela morgonen och varit helt trötta fast vi la oss elva & vaknade elva. Men ändå pga att vi har kollat på tv (bara kanal5 typ) hela morgonen så kan vi typ alla reklamer utan till haha, som typ Arga Snickaren där kvinnan göra grimaser & skrattar hela tiden.. Lika roligt varje omg haha. Ändå, så senare på dagen kom ändå Anina  & Ellen hit och vi chillade lite och bakade kladdkaka, mmums.
Har typ inget mycket mer att skriva för kan inte skriva vad jag har gjort de andra dagarna för det har typ inte hänt nåt så speciellt så kommer inte änns ihåg nåt. Är ju inte så känd för mitt minne liksom.. Och så har jag ju inte bloggat för att jag inte har min iPhone (rip under mindre än en månad wiho).. JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET, KOM TILLBAKA.
Ikväll ska jag och Nea bara chilla som vi gjort typ hela dagen hihi. Måla naglarna & kolla på Baksmällan som kommer på tv som jag inte har sett än. Har sett tvåan, men inte ettan, haha awkward moment.
lots of love x
OBSERVERA ATT VI PÅ DESSA BILDER FAKTISKT ÄR HELT OSMINKADE OCH NYDUSCHADE SÅ FUCK OFF & FÖRSÖK SE VACKRARE UT HIHI. plus Neas mackamera va ganska suddigt så det kan ju ockå ändra lite.. kanske..

Shine brighter than the sun

Har varit hemma nästan hela dagen och inte gjort nånting. Känns inte alls bra faktiskt. Men det är ju sista dagen på lovet så måste ju njuta lite haha. Har iallafall tumblrat lite, varit i källaren och rensat lite & så var jag i affären med pappa. Just nu är mamma och pappa i Ikea och har varit där i kanske 1h 30min. Jag orkade inte åka med för jag är helt sliten och tänk om man träffar nån och så är man helt osminkad och i hemma myskläderna, nej jag orkar inte. Så istället stannade jag här hemma och... tumblrade... Hahah omg vilket liv jag har. Men snart blir det ändring på det. Måste verkligen börja skärpa mig i skolan, hoppas folk också märker det sen och typ berönmmer mig änns lite för asså det är typ alltid därför jag slutat alltid när jag försökt. För att jag har trott att folk ändå inte bryr sig. Men så ser man värsta listorna på utvecklingssamtalspapprena och lärarna är helt förbannade på mig & mitt pratande osv. Underbart. Därför hoppas jag faktiskt att mina föräldrar väljer att ha utvecklingssamtal med mig så de får höra alla förvåningar från alla lärare hihi. Ni får ha en fortsatt trevlig dag, jag kanske hör av mig lite senare eller nåt. Har nämligen, som ni kanske märkt, inte haft någon slags blogglust alls idag...
lots of love :) x
Den här bilden är typ nästan den första bilden på mig i min iPhone, alltså tagen nån gång i början av året. Kolla vad liten jag ser ut omg jag orkar inte haha. Eller så kanske det bara är vinkeln? Nää jag ser fan jätteliten ut :/

Before I die...


We won't fade into darkness

Tänkte lägga in lite bilder på vad jag hittade typ nyss. Jobbigt när det är sånt här väder så måste man typ gå runt med dunjacka, usch. Bikinin ska köpas! Tror inte änns att jag köpte någon ny bikini förra sommaren :o
Linnet och clutchen va ba random, men båda va liksom riktigt fina. Och jackan förstås.. Jag har en jeansjacka & en skinnjacka ska köpas, men det är ju bra med variation och jag vill liksom ha en sånhär liknande jacka. Tycker att de är riktigt coola faktiskt, så maybe :)

Daily Grace

Hahah asså jag typ gillar henne men ändå inte... Men Glozell kommer ändå alltid att vara min favorit hihi.

And the tears stream down my face

Satt som vanligt i mitt rum och tumblrade och älskade livet. Sen kommer mamma in och ba "One Direction kommer att vara på tv!" och jag ba va, fick typ fett stress. Haha jag reagerade som om att de hade varit hemma hos oss eller nåt typ sprang in i vardagsrummet. Och så var det nåt program på tv4 som heter "Kvällen är din" och så va det en tjej som hade hjälpt sin mamma som var svårt sjuk och flickan hade ändå hållt humöret uppe hela tiden. Därför räknades hon som en hjälte, det va hon ju, och så hade de ordnat att hon fick träffa killarna. Omg jag grät såååå mycket, hela tiden. Sen senare fick hon också en kalender med deras autografer på. Ååååååh jag vill bara inte dö nu, men jag ska fan börja va supersnäll & duktig så kanske mina föräldrar fixar att jag får träffa de (a) Lite för höga förväntningar? Haha, men ändå. Ända sen pappa tog bort min iPhone (typ två dagar sen haha) så har jag bestämt mig att försöka va tyst på timmarna osv, så när vi har utvecklingssamtal så kommer alla lärare ba "Omg Julia har verkligen förändrats" och så kommer mina föräldrar att va så stolta över mig att de kommer ba "Oj, nu måste vi nog låta henne se One Direction" och så skickar de mig till typ USA eller UK, vart de nu kommer att va just då.
Men juste aa, på den där delen då hon fick träffa de så tog de bara massor av delar när alla skrattade och särskilt Louis, han skrattade/pratade fett mycket och jag bara låg i soffan och grät. Det va så underbart :')
Aja, ska inte snacka om mina problem någon mer nu haha. Vi hörs väl senare idag I think.
lots of love x



Do you ever feel like a plastic bag?

Haha bäst rubrik jag vet. Kommer ju inte på nåt längre...
Kom iallafall hem för ett tag sen från en dag på stan med Jessica & Rebecca, riktigt mysigt. Ingen är hemma och jag undrar var de har försvunnit nu. Tänkte ringa men sen orkade jag inte, bryr mig inte så värst haha.
Vi var iallafall och solade lite först och sen gick vi helt randomly till nån skoaffär. Såg ett par jättesnygga sommarheels (ni skulle ju kunnat få se en bild, men nej så har man ingen iphone för tillfället...), ni kan få se en bild om kanske en månad haha. De va iallafall riktigt snygga och inte så dyra heller runt fem-sexhundra tror jag. Sen åkte vi runt och letade efter nåt bra café, men typ exakt alla va helt fulla. Man blev ju så trött av att gå runt i det här äckliga väder så efter en stunds letande slog vi oss ner i närmaste Sandys vid plattan dårå. Satt där i några timmar och bara snackade tills Jessica skulle åka. Har nog inte så mycket mer att berätta. Jag är ju hemma nu och har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än..
lots of love :) x
Yee, det blev en bild idag (så inte bloggen är helt trist) på mig & vackra Jessica i Sandy's.

Fuckery 2.0

Okej jag orkar inte nån mer. Jag blir sååå sur.
Jag vaknade idag klockan av att mitt alarm gick på. Jag va jättepigg, glad och taggad. Tills jag tittade ut genom fönstret dårå. Jag såg alltså snön. Och det va liksom inte ba lite utan helt fucking mycket, allt va täckt liksom. Gud vad besviken jag blev då. Jag va så sur så jag gick och la mig och efter det va jag fett trött när jag sen vaknade igen vid typ åtta-halv nio. Där gick min löpingrunda. Great.
Vi har lite av pappas bekanta här hemma för att de äntligen ska fixa kaklet i vårt kök och därefter kommer vårt kök äntligen att vara helt complete yeeeee! Men ändå, så pga av gästerna kom så har jag inte vågat va typ rude och gå och duscha mitt i allt, men måste gå och göra det alldeles snart med tanke på hur länge jag brukar duscha. Ska möta upp Jessica sen vid ett osv. Så vi får väl höras lite senare och så. Omg, jag kom på smartaste idén! Jag och Jessica kan ju ta bilder idag med hennes iPhone och så lägger hon bara upp de på instagram och sen kan jag bara gå in på instagram via datan och lägga upp de på bloggen.
Pappa tog bort internet för ett tag så jag gick och duschade medans så nu är jag nyduschad och ska klä på mig och kanske fika lite här hemma och sen ge mig av.
lots of love :) x

Make it to the top of the world

Lägger in lite bilder från hemsidor jag va inne på. Är lite kär i allt och ska förmodligen köpa det mesta. Sen när mina föräldrar calmar down lite. Skinnjackan är jag typ 100% säker på att jag ska köpa. Vet inte vilken färg bara för alla va riktigt fina. Stickade tröjan är ett kanske, det beror ju på hur den ser ut på osv och sen färgproblemet. Vill ju inte bara ha typ svart och vitt på mig hela tiden och särskilt inte när det är vår/sommar så funderade lite på den rosa mot det lila området. Vi får se helt enkelt. Sen nagellacken, alla va ju helt grymt snygga, men de är från Gina Tricot så inget illa menat, men känns inte som om att deras nagellackskvalité är den bästa liksom. Sjka nog ändå köpa de för att de är så himla snygga! Body butters dårå. Har alltid älskat de och kommer alltid att göra det, luktar ju så himla gott. Här också samma problem. Kvalitén, onödigt att köpa om det ändå bara doftar i typ 5min efter att man har duschat, men kommer ju inte få reda på det på något annat sätt än att bara prova de..
lots of love :) x








And I keep on falling in love with you

Har varit inne på lite olika hemsidor och bara kollat runt. Har ju inget bättre för mig ändå så.
Kommer ihåg att jag förut brukade tycka att det var supermysigt när det regnade. Nu blir jag bara sjukt deprimerad. Varför vet jag faktiskt inte. Men som idag, så har jag typ inte gjort nånting och inte skylla bort från mig själv, men det är för det mesta faktiskt vädrets fel. Om det hade varit tex. soligt så hade jag ju varit mer ute idag och bara allmänt gladare. Hoppas tiden då jag älskade regn kommer tillbaka, allt skulle va så mycket lättare. Men det är nog fortfarande ganska mysigt när man hör när de små dropparna slår lätt mot ytterfönsterkarmen. Haha poeten.
Btw, nu kommer det random fact. Men asså omg jag gick och tog livmoderhalscancersprutan nr. 2 igår och min arma har gjort fett ont i vissa positioner och den "såret" kliar... Och det gjorde inte förra gången. Ohmygod, tänk om jag är infekterad? TÄNK OM JAG HAR LIVMODERHALSCANCER NU?! :O
lots of love ♣
Kommer ihåg när jag typ alltid gjorde såhär när jag va liten. Har bara lust att gå och ställa mig vid en vägg och göra sådär just nu. Kommer säkert att bryta hela ryggen haha. Kanske imorgon efter min morgonlöprunda? Låter bra faktiskt.

Lights will guide you home

Okej fml har tumblr daily post limit och klockan är typ tjugo i sju.
Idag har jag seriöst inte gjort nånting vettigt. Har suttit hemma i min pyjamas vid datan och tumblrat hela tiden. Och ibland har jag rört mig lite för att jag har ätit eller gått på toa eller nåt. Vädret har ju inte heller varit världens bästa så jag har inte änns haft lust att gå ut. Det är typ såhär mina lov blir om jag inte planerar något. Som tur så har jag ju gjort något nästan varje dag. Väldigt stolt över mig själv faktiskt.
Imorgon ska jag iallafall göra något. Jag ska nämligen möta upp Jessica vid ett-tiden och sola liite. Hon sa att hon skulle träffa Rebecca då också, så det blir väl att träffa henne då också. Försöker komma bort hemifrån så mycket som möjligt nu, för det första för att jag är lite pissed på mina föräldrar (no h8, låt mig) & för det andra så kommer jag ändå att vara hemma varje dag sen igen när skolan börjar. Juste och eftersom att jag ska möta upp Jessica ett, som enligt mig är tidigt på ett lov, så tänkte jag att jag kanske ska ta en early morning runda. För jag måste ändå duscha osv, så varför inte springa före det liksom. Omg, jag är så taggad nu haha.
Har ju inte så mycket mer att skriva om eftersom att jag nu inte har gjort så värst mycket, men nu eftersom att jag har min DPL så fick jag typ lust att göra en massa random inlägg. Måste bara fundera lite på vad de ska innehålla haha. So be prepared och undra inte om det kommer lite random inlägg sen också :)
lots of love ♥


Nea, hata inte mig nu hihi.

Zac, you're welcome to the family.

Jag tycker faktiskt att Taylor skrattar ganska gulligt... Random fact.
Men det känns bra nu. Har alltid uppskattat Zac, han är snygg osv.
lots of love :) x

You can get addicted to a certain kind of sadness

Hemma nu. Vaknade nyss.
Igår var jag i stan med Nea & Jessica och vi åt lite och sen bestämde vi oss för att vi skulle gå på bio, men vi hade inte så mycket pengar så ja, vi pantade lite burkar haha. Senare mötte vi upp Ellen & Anina också och vi gick runt och snackade i några timmar.
När jag kom hem så åt jag. Därefter kom mamma hem och hon sa att hon ville snacka med mig i vardagsrummet. Asså jag insåg väl redan då att det va nåt seriöst och så. Så sa hon att hon hade fått reda på att jag hade ljugit för henne om att jag va hemma hos nån annan fast jag egentligen va i Älvsjö och så. Men jag visste inte heller hur mycket hon visste och var hon hade fått reda på det och därför berättade jag ju inte allt. Som vanligt ledde samtalet till att mina föräldrar i typ en halvtimme satt och diskuterade om att alkohol och sånt är farligt. Helt underbart. För jag vet ju inte sånt liksom nej. Men just nu är jag nog mest irriterad över den föräldern/personen som berättade för min mamma och att jag har iPhone förbud i en månad... Jag tror mamma sa att jag hade husarrest också, men vafan nej. Jag kommer inte änns ihåg att hon sa det helt säkert, så man kan väl ändå prova.
Idag ska jag typ inte göra nånting. Folk snackade lite om nån grillning, men det känns inte som om att så många änns vill dit just nu. Vi får se hur det blir med det helt enkelt. Inget annat har jag faktiskt planerat. Kanske ska ut och springa lite. Måste bli av med min sjuka också. Lite komiskt att min hosta/halsont försvann typ just mellan söndag-tisdag, då allt hände dårå och jag träffade som mest personer. Så kom den tillbaka igen och nu typ går jag runt och nyser typ hela tiden och har lite ont i halsen. Ska nog ta och dricka lite te.
Problemet med att jag inte har någon iPhone nu är att jag har min gamla SonyEricsson och den suger, kan inte göra ett skit med den. Så det kommer inte bli alls så mycket bloggande från mig eftersom att jag alltid brukade mobilblogga och så. Sen är det också fett sorgligt för tänk om det händer nåt jättekul och så måste jag ta bild med min Sony och så kommer bilderna va fast där + kameran suger. Och ni kommer få ganska många bildlösa inlägg eller inkägg med typ fett random bilder... Åh jag orkar inteee.
Oj, shit. Känner att inlägget blev lite långt. Ska nog runda av här. Hoppas ni har ett bättre liv just nu haha.
lots of love x


Eller så är man såhär cool och går in på instagram på internet och tar bilder man inte lagt in på bloggen än och lägger in de här. SÅ OBSOBSOBS det kommer att komma gamla random bilder!!

Actions speak louder than words

Åkte hem från Älvsjö igår på dagen. Tänker nog inte berätta om vad som hände så värst mycket haha. Tycker bara att de är så jävla rude av folk att komma till en fest och sen försvinna med andras saker. Så början av kvällen va rolig & bra och ja, som sagt så slutade den i kaos. Men det va kul så länge det varade. Och nu har vi lärt oss av våra misstag.
Jag åkte hem igår på dagen, sen åkte jag hem till Olivia. Därefter åkte vi till Heron City och kollade på Project X - Hemmafesten. Den va bra, men ibland blev jag lite störd för det va filmat lite som en dokumentär och jag typ hatar såna filmer. Och under filmen blev man faktiskt fett festsugen..
Idag ska jag åka hem och typ bara va. Måste vila lite för jag känner mig fett sliten. Fast jag har sovit ut nästan allt jag inte sov på festen så känner jag mig fortfarande trött. Jag sov faktiskt förvånansvärt mycket då, har nästan aldrig sovit så länge på en fest haha. Aja, har iallafall duschat nu och det känns superbraaa. Jonna och Olivia ligger och snackar om House of Night. Vet inte om jag kan/får lägga in några bilder för att de flesta är lite fööör aa jag vet inte haha. Men folk kanske blir sura om jag lägger in de.. Aja, kanske kanske nån gång när de är brist på bilder ;)
lots of love x


Home is where ever I'm with you

Vaknade runt åtta idag. Känns inte riktigt bra att jag vaknar så tidigt på lovet.. Åt iallafall lite frukost och kollade på tv. Sen gick jag och duschade. Nu sitter jag vid datan och ska måla om mina naglar från silver med glitter på till rosa med glitter på. Jag blev lite trött på färgen och det började gå bort, så bestämde mig för att måla om eftersom att jag ändå har mycket tid på mig idag.
Ja, jag har väl snackat om mina planer redan hundra gånger här så har väl inget behov av att skriva det igen. Ska nog bara chilla lite här hemma. Det ser ju ganska soligt ut ute så kanske sätter mig lite på balkongen och läser eller nåt. Kanske skriver mer senare. Om inte, så kommer jag garanterat att blogga på tisdag hos Olivia. Känner ju på mig att det inte kommer bli någon mer bloggning ikväll iaf haha.
Men nu ska jag måla naglarna och läsa bloggar, lots of love x



Svar

Såg att många hade kommenterat på de två snygga bilderna på Zayn i detta inlägg: http://jjuliaaa.blogg.se/2012/april/herregud.html#comment
Och ja, jag vet. Visst är han? Liksom det räcker ju inte med att han har talang, humor osv men också ska ha va modell. Herregud, jag orkar inte med all denna sexighet. Det bara överflödar. Gör inget för mig, men hur kan man va så perfekt liksom. lots of love x


The darker it gets, the more you see.

Kom hem från Skanstull runt kvart över åtta. Träffade lite folk och så solade jag och Nea för att va lite tanniga inför morgondagen haha. Iallafall, när jag kom hem började vi kolla på Heartless (2009). När jag läste baksidan på dvdn så verkade den bra, men sen handlade den egentligen om ungdomsgäng i London som va ödlor typ. Har nu slösat 1h 29 min av mitt liv på det, underbart.
Imorgon ska jag duscha och åka till Älvsjö. Hör väl av mig senare imorn då. Nu ska jag kolla lite på Ugly Truth, va ju ganska längesen jag såg den så.
lots of love x


What goes up, must come down.

Vi ska nog åka från min moster nu.
Så det kommer ta lite tid att komma hem och sen ska jag ju träffa lite folk i stan. Bloggar nog sen senare på kvällen. Har inget mer att säga just nu faktiskt.
lots of love x


True shit.


Easy come, easy go.

Vaknade runt halv tio idag. Sov mellan Maya och Olli inatt eftersom att Marika åkte hem igår, så jag blev väckt flera gånger tidigt på morgonen. Olli måste ju alltid vakna så himla tidigt, att han orkar..
Idag har jag inte gjort så värst mcyekt. Tumblrat lite. Jag skulle kolla på One Direction avsnittet på iCarly på internet, men jag såg bara början och så började videon fucka och allt jag venne vad. Blev lite frustrerad då. Måste försöka hitta nån annan sida helt enkelt.
Idag ska vi ju soma sagt åka härifrån och förhoppningsvis blir det snart för annars kommer jag inte att hinna träffa folk som lovat. Som sagt har jag ju inga bilder på mig eller nåt annat här på min mosters data. Skulle varit lite skumt om hon skulle ha de.. Neeej, hon är ju min moster, men aja. Så ni får sånahär fina påskgifs istället. Ja, glad påsk till er alla då ♥
lots of love x

 
 
 
 


Herregud



Still waiting for the sun

Hej alla kära bloggläsare. Jag ber om ursäkt för den dåliga upddateringen. För det första så är det såhär att jag är hos min moster och min familj blir typ jättesura när jag alltid sitter vid datan/håller på med mobilen, därav har jag varit ute nästan hela dagen och har därför inte heller kunnat blogga. Sjuk ska man ju såklart också bli nu på påsklovet, underbart. Men jag har ändå planerat ganska mycket av mitt lov så jag tänker minsann inte avstå från nåt.
Så imorgon åker vi härifrån och då ska jag träffa Nea och så ska vi sola lite, sen sa hon att vi skulle träffa Ellen & Sara också, men vet inte vilken tid än eller så. Vad som händer senare känner jag att jag kanske berättar sen om det inte blir fööör, jaa, jag vet inte men aa kanske.
På tisdag ska jag iallafall på bio med Jonna och Olivia. Project X blir det dårå, som jag har längtat. Varför vet jag inte, för när jag såg trailern så får man väl inte veta så värst mycket och den verkar som en dokumentär och jag typ hatar såna filmer haha. Men ändå, såg ju trailern för ett par månader sen och har längtat sen dess, så det känns som om att jag har ganska höga förhoppningar.. Fick en biocheck i påskägget så den kan man ju utnyttja. Sen ska vi nog också sova hos Olivia.
Träffa Jessica blir det väl på torsdag sen. Det va inte längesen jag träffade henne, men det gör inget :D
Aja, ska inte skriva för mycket. Folk läser väl aldrig änns långa texter, jag själv gör inte de iaf. Just nu sitter jag iaf i ett random rum i min mosters hus och har nyss kommit ut från bastun. Riktigt skönt efter att jag har sprungit runt ute hela dagen typ, lite träning och lite lek med barnen också. Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske läsa lite bloggar. Påskgodis kan jag inte heller äta för att när jag fick mitt påskägg så la jag den på vardagsrumsbordet och såklart så är den smyguppäten av typ hela familjen uner en timme. Blev lite pissed, men det är ju egentligen bra haha.
Och jag beklagar. Min moster har ingen webcam och orkar inte koppla mobilen till datan, så det blir ett bildlöst inlägg för typ första gången. Fett sorgligt...
lots of love x

Denhär delen asså.. Okej hela filmen då. Man vill ba ha honom.


El perro esta en el orno

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelloooooooooooooooooooooooooo!
Det är jag, världens bästa bloggare Jonna som bloggar! Julia, den losern, bloggar inte, för hon är så lat att hon "inte orkar" (som egentligen betyder något heeeelt annat, men det tar vi en annan gång) sätta på datan. För hon är hos sin moster. Inte för det spelar någon roll.
Vad ska man säga nu då? Hmm............
Jag kan berätta att om hon skulle vara här hos mig just nu (vilket skulle uppskattas väääääääldigt mycket, då jag har supertråkigt) då skulle vi antagligen spoona och titta på Snabba Cash. För det har jag typ lovat henne. Jag vill egentligen inte se den, men Julia jämförde den med Mission Impossible, och sa att Snabba Cash var bättre. Då det är typ omöjligt, så måste ju jag se den. Fan. Hon lyckas alltid få mig att göra saker jag inte vill. Hon har alltför stor makt över mig. (Något mina föräldrar älskar att påpeka). Nu börjar inlägget bli väldigt långt, så jag ska tacka för mig. Puuuuuuss på er aaaaaaaaaalla! ♥
Julia, VÅGA ta bort en enda bild. Du vet vad jag kan göra. Du vet hur stark jag är.

That is how I know that the time is near

Här kära läsare har ni bilderna från shoppingen igår. Inte för att ni bryr er, men jag känner att det kanske blir en lite bättre blogg med bilder osv. Förutom allt de här fick jag också tre random nagellack. Typ blå, silver och rymdglitter shit. Hade bråttom på morgonen så hann inte fota de.
Men är faktiskt ganska glad över allt de här för egentligen åkte vi bara till Kista för att köpa påskägg.
lots of love x


Colombiana

Har varit i Kista hela dagen sedan jag kom från skolan. Först gick jag runt i lite affärer med Sami och Jesper. Sen kom mamma och vi shoppade lite kläder och påskägg till barnen. Visar lite senare vad vi köpte men för det mesta blev det bara träningskläder och skor från Stadium och sommarkläder från H&M. Hann inte blogga något tidigare för att vi började kolla på Colombiana direkt när vi kom hem. Riktigt bra va den faktiskt.
lots of love x


Lika barn dom leka bäst

Hade bildtimme nyss. Snart har vi matte... Dagen har varit helt okej. Vi fick reda på att vi började som vanligt imorgon istället för tolv som vi först trodde. Underbart.
lots of love x


Chasing shadows in the dark

Efter fikat med Jessica åkte jag hem. Åt lite quinoa & avokado sallad och maten hann nästan inte änns smälta innan jag skulle till träningen. Så det va ju inte så bra, men det gick bra ändå. Nu är jag hemma och ska snart gå och duscha. Ligger och spelar Rumble med folk för jag är ju inte alls beroende av det nu plötsligt. Har bestämt mig att jag faktiskt ska läsa lite på spanska orden vi har tills imorgon för att vi inte har några andra läxor.
Jonna, anledningen till varför det som hände hände var för att du iallafall hade kunnat smsa mig att du gick upp, men nej. Och då får jag massor av rivsår på halsen. Tack, det svider inte alls. Det är det som är på bilden om ni undrar.
Omg, jag har också märkt att skolans WiFi typ är hundra ggr bättre än den vi har hemma.. Så då kommer jag troligen börja blogga lite i skolan också om jag kommer på nåt :)
lots of love x


Fikatime

Sitter i skolan med Sami och Michael. Väntar på att Jessica ska komma till fridhemsplan. Hon kommer runt fyra, alltså snart. Vi ska fika och snacka lite. Myys. Har inget mer att skriva nu så. Uppdaterar nog senare idag.
lots of love x


You are the fire

Jag hade tänkt att blogga idag, liksom tidigare, men sen kom pappa och tog min mobil och sa att jag va tvungen att göra mina läxor, som jag inte har.. Så tog då fram min svenskabok och läste lite i den istället. Sen gick pappa och bastade så jag passade på att gå och sätta mig vid datan och skriva ut lite recept. Jag sätter typ aldrig på min data nu för tiden så... Iallafall. Anledningen till varför jag då inte har kunnat blogga på hela dagen är för att nästan direkt när jag kom hem från skolan (runt två, yeey) så gick jag ut och sprang lite. Sen duschade jag och hjälpte sedan mamma med att göra pizza. Det är lite synd för nu har jag tyvärr inga bilder att lägga in. Kan ju inte direkt bara ta någon bild från pappas data. No, just no.
Såå, idag hade vi också musikprov och jag hade inte pluggat ALLS surprisingly liksom. Men ändå så var det bara massor av ord som vi skulle förklara. Det roliga va nog att de orden som jag inte kunde skrev jag liksom längst förklaring till eftersom att jag bara hittade på allt haha. Hoppas man får ett G iaf. Jag är t.o.m ganska säker på att det kommer att gå ganska bra för mig. Nu kommer säkert gå jättedåligt pga det.
Imorgon har jag troligen Nationella Muntliga i Matematik. Är nog inte riktigt förberedd på det här, men när jag gick från skolan med Annabel så förhörde hon mig lite och jag kom ihåg typ allt. Man kan väl ändå inte riktigt pluggaplugga till det. Aja, på nåt sätt känns det som om att det också kommer att gå ganska bra på det... Jag borde inte va såhär säker för jag har VG i matte och enligt vår mattelärare hänger väl allt på det nationella...
Btw, kan inte göra nåt på mobilen nu för att pappa tog med sig mobilen till bastun. Okej visst, han kan ta bort den från mig, men ta med den till bastun. Asså det är bara överdrivet. Herregud.
lots of love x

Kör på en lite gammal bild nu som jag hittade i pappas data bara för att ha en bild. Tycker att det känns lite naket annars liksom.. Mina ögonbryn då asså, omg jag orkar inte haha.

Kill them with kindness

Igår kväll började vi kolla på Killer Elite, men eftersom att jag hade dygnat natten tidigare med Jonna och Olivia så somnade jag flera gånger under filmen och bestämde mig till slut att gå och lägga mig. Såg alltså inte färdigt filmen, men den verkade bra ändå.
Imorse runt nio när jag låg och sov kom pappa springande in i mitt rum och sa att det va en bil som brann ute på gatan. Jag vet inte varför jag va så intresserad, men jag typ hoppade ur sängen och sprang till köksfönstret. Såklart tänkte jag ju inte på att det va 1:a april så det var ju inte sant.. Han lyckades iallafall att få upp mig ur sängen.
Det enda jag har gjort hittills är att jag var i grovtvättstugan med mamma, tumblrat och kollat lite på Disney Channel (a)
I fredags när vi va i Farsta C och shoppade så såg jag lite stuff jag nog ska köpa senare eftersom jag inte hade så värst mycket pengar med mig just då. Lite bilder ser ni nedan.
lots of love x




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se