Actions speak louder than words

Åkte hem från Älvsjö igår på dagen. Tänker nog inte berätta om vad som hände så värst mycket haha. Tycker bara att de är så jävla rude av folk att komma till en fest och sen försvinna med andras saker. Så början av kvällen va rolig & bra och ja, som sagt så slutade den i kaos. Men det va kul så länge det varade. Och nu har vi lärt oss av våra misstag.
Jag åkte hem igår på dagen, sen åkte jag hem till Olivia. Därefter åkte vi till Heron City och kollade på Project X - Hemmafesten. Den va bra, men ibland blev jag lite störd för det va filmat lite som en dokumentär och jag typ hatar såna filmer. Och under filmen blev man faktiskt fett festsugen..
Idag ska jag åka hem och typ bara va. Måste vila lite för jag känner mig fett sliten. Fast jag har sovit ut nästan allt jag inte sov på festen så känner jag mig fortfarande trött. Jag sov faktiskt förvånansvärt mycket då, har nästan aldrig sovit så länge på en fest haha. Aja, har iallafall duschat nu och det känns superbraaa. Jonna och Olivia ligger och snackar om House of Night. Vet inte om jag kan/får lägga in några bilder för att de flesta är lite fööör aa jag vet inte haha. Men folk kanske blir sura om jag lägger in de.. Aja, kanske kanske nån gång när de är brist på bilder ;)
lots of love x


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se