And I keep on falling in love with you

Har varit inne på lite olika hemsidor och bara kollat runt. Har ju inget bättre för mig ändå så.
Kommer ihåg att jag förut brukade tycka att det var supermysigt när det regnade. Nu blir jag bara sjukt deprimerad. Varför vet jag faktiskt inte. Men som idag, så har jag typ inte gjort nånting och inte skylla bort från mig själv, men det är för det mesta faktiskt vädrets fel. Om det hade varit tex. soligt så hade jag ju varit mer ute idag och bara allmänt gladare. Hoppas tiden då jag älskade regn kommer tillbaka, allt skulle va så mycket lättare. Men det är nog fortfarande ganska mysigt när man hör när de små dropparna slår lätt mot ytterfönsterkarmen. Haha poeten.
Btw, nu kommer det random fact. Men asså omg jag gick och tog livmoderhalscancersprutan nr. 2 igår och min arma har gjort fett ont i vissa positioner och den "såret" kliar... Och det gjorde inte förra gången. Ohmygod, tänk om jag är infekterad? TÄNK OM JAG HAR LIVMODERHALSCANCER NU?! :O
lots of love ♣
Kommer ihåg när jag typ alltid gjorde såhär när jag va liten. Har bara lust att gå och ställa mig vid en vägg och göra sådär just nu. Kommer säkert att bryta hela ryggen haha. Kanske imorgon efter min morgonlöprunda? Låter bra faktiskt.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se