Chasing shadows in the dark

Efter fikat med Jessica åkte jag hem. Åt lite quinoa & avokado sallad och maten hann nästan inte änns smälta innan jag skulle till träningen. Så det va ju inte så bra, men det gick bra ändå. Nu är jag hemma och ska snart gå och duscha. Ligger och spelar Rumble med folk för jag är ju inte alls beroende av det nu plötsligt. Har bestämt mig att jag faktiskt ska läsa lite på spanska orden vi har tills imorgon för att vi inte har några andra läxor.
Jonna, anledningen till varför det som hände hände var för att du iallafall hade kunnat smsa mig att du gick upp, men nej. Och då får jag massor av rivsår på halsen. Tack, det svider inte alls. Det är det som är på bilden om ni undrar.
Omg, jag har också märkt att skolans WiFi typ är hundra ggr bättre än den vi har hemma.. Så då kommer jag troligen börja blogga lite i skolan också om jag kommer på nåt :)
lots of love x


Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag kunde inte smsa för jag kunde inte bryta min "inte smsa dig innan du inser...".... Och rivsåren är för att du silent treatade mig utan anledning.

2012-04-03 @ 21:22:06
URL: http://jonnarosenblad.blogg.se/
Postat av: Julia

Vadå utan anledning? Jag sa ju min anledning redan...

2012-04-04 @ 13:17:06
URL: http://jjuliaaa.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se