Fuckery 2.0

Okej jag orkar inte nån mer. Jag blir sååå sur.
Jag vaknade idag klockan av att mitt alarm gick på. Jag va jättepigg, glad och taggad. Tills jag tittade ut genom fönstret dårå. Jag såg alltså snön. Och det va liksom inte ba lite utan helt fucking mycket, allt va täckt liksom. Gud vad besviken jag blev då. Jag va så sur så jag gick och la mig och efter det va jag fett trött när jag sen vaknade igen vid typ åtta-halv nio. Där gick min löpingrunda. Great.
Vi har lite av pappas bekanta här hemma för att de äntligen ska fixa kaklet i vårt kök och därefter kommer vårt kök äntligen att vara helt complete yeeeee! Men ändå, så pga av gästerna kom så har jag inte vågat va typ rude och gå och duscha mitt i allt, men måste gå och göra det alldeles snart med tanke på hur länge jag brukar duscha. Ska möta upp Jessica sen vid ett osv. Så vi får väl höras lite senare och så. Omg, jag kom på smartaste idén! Jag och Jessica kan ju ta bilder idag med hennes iPhone och så lägger hon bara upp de på instagram och sen kan jag bara gå in på instagram via datan och lägga upp de på bloggen.
Pappa tog bort internet för ett tag så jag gick och duschade medans så nu är jag nyduschad och ska klä på mig och kanske fika lite här hemma och sen ge mig av.
lots of love :) x

Kommentarer
Postat av: lina

svar: tackar, men jag tror nog du också var lika vacker som du är nu? ^^

2012-04-14 @ 13:54:48
URL: http://liinalofgreen.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se