I'll be there for you

Stannade hemma idag också. Kunde verkligen inte åka till skolan idag. På morgonen hade jag värsta huvudvärken. Sen började de gå bort, men mamma sa att jag ändå måste stanna hemma för att kunna vara frisk en dag iallafall innan jag åker till skolan och smittar alla (med huvudvärk..?) och det var bra. För nämligen efter det så hände det nånting inte så kul. Mådde ju illa osv, ska inte änns berätta, ni fattar säkert själva.
Så mer har jag inte gjort idag. Juste, satt vid datan lite och såg lite kläder jag ville ha och sa det till mamma. Så medan jag va hemma och vilade hade mamma åkt till Kista för att fixa sina glasögon typ så köpte hon tre linnen & två nagellack till mig :') Hittade bara ett av linnena på hemsidan så den ena är rosa med vita mönster, typ kvadrater och sånt. Den andra är ett vitt linne med ett hjärta av smultron, hade inte änns sagt att jag ville ha den, men den va lite gullig faktiskt. Nagellacken va Mavalas Arosa & Marine Blue. Tack mamma ♥





Eftersom att jag visade mamma bikinin som jag la upp här på bloggen lite tidigare (den rosa med en massa mönster på överdelen) så när hon hade varit i H&M idag hade hon sett en typ exakt likadan fast bara med en dragkedja i mitten. Hon tog en bild på den och mönsterna och allt va typ exakt liknande så det va lite coolt. Hon köpte inte den för att ni vet storlekarna varierar alltid och det blir ju enklast när man provar, så så fort jag blir frisk ska jag dit och så blir det provning & förhoppningsvis köp också.
Samma modell, fast mörk dragkedja och rosa/orange/röda mönster. I WANT.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se