Lights will guide you home

Okej fml har tumblr daily post limit och klockan är typ tjugo i sju.
Idag har jag seriöst inte gjort nånting vettigt. Har suttit hemma i min pyjamas vid datan och tumblrat hela tiden. Och ibland har jag rört mig lite för att jag har ätit eller gått på toa eller nåt. Vädret har ju inte heller varit världens bästa så jag har inte änns haft lust att gå ut. Det är typ såhär mina lov blir om jag inte planerar något. Som tur så har jag ju gjort något nästan varje dag. Väldigt stolt över mig själv faktiskt.
Imorgon ska jag iallafall göra något. Jag ska nämligen möta upp Jessica vid ett-tiden och sola liite. Hon sa att hon skulle träffa Rebecca då också, så det blir väl att träffa henne då också. Försöker komma bort hemifrån så mycket som möjligt nu, för det första för att jag är lite pissed på mina föräldrar (no h8, låt mig) & för det andra så kommer jag ändå att vara hemma varje dag sen igen när skolan börjar. Juste och eftersom att jag ska möta upp Jessica ett, som enligt mig är tidigt på ett lov, så tänkte jag att jag kanske ska ta en early morning runda. För jag måste ändå duscha osv, så varför inte springa före det liksom. Omg, jag är så taggad nu haha.
Har ju inte så mycket mer att skriva om eftersom att jag nu inte har gjort så värst mycket, men nu eftersom att jag har min DPL så fick jag typ lust att göra en massa random inlägg. Måste bara fundera lite på vad de ska innehålla haha. So be prepared och undra inte om det kommer lite random inlägg sen också :)
lots of love ♥


Nea, hata inte mig nu hihi.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se