Still waiting for the sun

Hej alla kära bloggläsare. Jag ber om ursäkt för den dåliga upddateringen. För det första så är det såhär att jag är hos min moster och min familj blir typ jättesura när jag alltid sitter vid datan/håller på med mobilen, därav har jag varit ute nästan hela dagen och har därför inte heller kunnat blogga. Sjuk ska man ju såklart också bli nu på påsklovet, underbart. Men jag har ändå planerat ganska mycket av mitt lov så jag tänker minsann inte avstå från nåt.
Så imorgon åker vi härifrån och då ska jag träffa Nea och så ska vi sola lite, sen sa hon att vi skulle träffa Ellen & Sara också, men vet inte vilken tid än eller så. Vad som händer senare känner jag att jag kanske berättar sen om det inte blir fööör, jaa, jag vet inte men aa kanske.
På tisdag ska jag iallafall på bio med Jonna och Olivia. Project X blir det dårå, som jag har längtat. Varför vet jag inte, för när jag såg trailern så får man väl inte veta så värst mycket och den verkar som en dokumentär och jag typ hatar såna filmer haha. Men ändå, såg ju trailern för ett par månader sen och har längtat sen dess, så det känns som om att jag har ganska höga förhoppningar.. Fick en biocheck i påskägget så den kan man ju utnyttja. Sen ska vi nog också sova hos Olivia.
Träffa Jessica blir det väl på torsdag sen. Det va inte längesen jag träffade henne, men det gör inget :D
Aja, ska inte skriva för mycket. Folk läser väl aldrig änns långa texter, jag själv gör inte de iaf. Just nu sitter jag iaf i ett random rum i min mosters hus och har nyss kommit ut från bastun. Riktigt skönt efter att jag har sprungit runt ute hela dagen typ, lite träning och lite lek med barnen också. Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske läsa lite bloggar. Påskgodis kan jag inte heller äta för att när jag fick mitt påskägg så la jag den på vardagsrumsbordet och såklart så är den smyguppäten av typ hela familjen uner en timme. Blev lite pissed, men det är ju egentligen bra haha.
Och jag beklagar. Min moster har ingen webcam och orkar inte koppla mobilen till datan, så det blir ett bildlöst inlägg för typ första gången. Fett sorgligt...
lots of love x

Denhär delen asså.. Okej hela filmen då. Man vill ba ha honom.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se