We are young, wild & free

Är hemma hos Nea nu. Kom hit igår efter att vi hade varit och kollat på "Mormors svarta ögon" på Dramaten. Ska stanna här tills imorn då vi ska gå till kyrkan och ha lite gudjänst & snack med konfirmanderna.
Idag har vi helt seriöst inte gjort nånting typ haha. Vi har bara vart inne och kollat på tv hela morgonen och varit helt trötta fast vi la oss elva & vaknade elva. Men ändå pga att vi har kollat på tv (bara kanal5 typ) hela morgonen så kan vi typ alla reklamer utan till haha, som typ Arga Snickaren där kvinnan göra grimaser & skrattar hela tiden.. Lika roligt varje omg haha. Ändå, så senare på dagen kom ändå Anina  & Ellen hit och vi chillade lite och bakade kladdkaka, mmums.
Har typ inget mycket mer att skriva för kan inte skriva vad jag har gjort de andra dagarna för det har typ inte hänt nåt så speciellt så kommer inte änns ihåg nåt. Är ju inte så känd för mitt minne liksom.. Och så har jag ju inte bloggat för att jag inte har min iPhone (rip under mindre än en månad wiho).. JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET, KOM TILLBAKA.
Ikväll ska jag och Nea bara chilla som vi gjort typ hela dagen hihi. Måla naglarna & kolla på Baksmällan som kommer på tv som jag inte har sett än. Har sett tvåan, men inte ettan, haha awkward moment.
lots of love x
OBSERVERA ATT VI PÅ DESSA BILDER FAKTISKT ÄR HELT OSMINKADE OCH NYDUSCHADE SÅ FUCK OFF & FÖRSÖK SE VACKRARE UT HIHI. plus Neas mackamera va ganska suddigt så det kan ju ockå ändra lite.. kanske..

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se