You are the fire

Jag hade tänkt att blogga idag, liksom tidigare, men sen kom pappa och tog min mobil och sa att jag va tvungen att göra mina läxor, som jag inte har.. Så tog då fram min svenskabok och läste lite i den istället. Sen gick pappa och bastade så jag passade på att gå och sätta mig vid datan och skriva ut lite recept. Jag sätter typ aldrig på min data nu för tiden så... Iallafall. Anledningen till varför jag då inte har kunnat blogga på hela dagen är för att nästan direkt när jag kom hem från skolan (runt två, yeey) så gick jag ut och sprang lite. Sen duschade jag och hjälpte sedan mamma med att göra pizza. Det är lite synd för nu har jag tyvärr inga bilder att lägga in. Kan ju inte direkt bara ta någon bild från pappas data. No, just no.
Såå, idag hade vi också musikprov och jag hade inte pluggat ALLS surprisingly liksom. Men ändå så var det bara massor av ord som vi skulle förklara. Det roliga va nog att de orden som jag inte kunde skrev jag liksom längst förklaring till eftersom att jag bara hittade på allt haha. Hoppas man får ett G iaf. Jag är t.o.m ganska säker på att det kommer att gå ganska bra för mig. Nu kommer säkert gå jättedåligt pga det.
Imorgon har jag troligen Nationella Muntliga i Matematik. Är nog inte riktigt förberedd på det här, men när jag gick från skolan med Annabel så förhörde hon mig lite och jag kom ihåg typ allt. Man kan väl ändå inte riktigt pluggaplugga till det. Aja, på nåt sätt känns det som om att det också kommer att gå ganska bra på det... Jag borde inte va såhär säker för jag har VG i matte och enligt vår mattelärare hänger väl allt på det nationella...
Btw, kan inte göra nåt på mobilen nu för att pappa tog med sig mobilen till bastun. Okej visst, han kan ta bort den från mig, men ta med den till bastun. Asså det är bara överdrivet. Herregud.
lots of love x

Kör på en lite gammal bild nu som jag hittade i pappas data bara för att ha en bild. Tycker att det känns lite naket annars liksom.. Mina ögonbryn då asså, omg jag orkar inte haha.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se