You can get addicted to a certain kind of sadness

Hemma nu. Vaknade nyss.
Igår var jag i stan med Nea & Jessica och vi åt lite och sen bestämde vi oss för att vi skulle gå på bio, men vi hade inte så mycket pengar så ja, vi pantade lite burkar haha. Senare mötte vi upp Ellen & Anina också och vi gick runt och snackade i några timmar.
När jag kom hem så åt jag. Därefter kom mamma hem och hon sa att hon ville snacka med mig i vardagsrummet. Asså jag insåg väl redan då att det va nåt seriöst och så. Så sa hon att hon hade fått reda på att jag hade ljugit för henne om att jag va hemma hos nån annan fast jag egentligen va i Älvsjö och så. Men jag visste inte heller hur mycket hon visste och var hon hade fått reda på det och därför berättade jag ju inte allt. Som vanligt ledde samtalet till att mina föräldrar i typ en halvtimme satt och diskuterade om att alkohol och sånt är farligt. Helt underbart. För jag vet ju inte sånt liksom nej. Men just nu är jag nog mest irriterad över den föräldern/personen som berättade för min mamma och att jag har iPhone förbud i en månad... Jag tror mamma sa att jag hade husarrest också, men vafan nej. Jag kommer inte änns ihåg att hon sa det helt säkert, så man kan väl ändå prova.
Idag ska jag typ inte göra nånting. Folk snackade lite om nån grillning, men det känns inte som om att så många änns vill dit just nu. Vi får se hur det blir med det helt enkelt. Inget annat har jag faktiskt planerat. Kanske ska ut och springa lite. Måste bli av med min sjuka också. Lite komiskt att min hosta/halsont försvann typ just mellan söndag-tisdag, då allt hände dårå och jag träffade som mest personer. Så kom den tillbaka igen och nu typ går jag runt och nyser typ hela tiden och har lite ont i halsen. Ska nog ta och dricka lite te.
Problemet med att jag inte har någon iPhone nu är att jag har min gamla SonyEricsson och den suger, kan inte göra ett skit med den. Så det kommer inte bli alls så mycket bloggande från mig eftersom att jag alltid brukade mobilblogga och så. Sen är det också fett sorgligt för tänk om det händer nåt jättekul och så måste jag ta bild med min Sony och så kommer bilderna va fast där + kameran suger. Och ni kommer få ganska många bildlösa inlägg eller inkägg med typ fett random bilder... Åh jag orkar inteee.
Oj, shit. Känner att inlägget blev lite långt. Ska nog runda av här. Hoppas ni har ett bättre liv just nu haha.
lots of love x


Eller så är man såhär cool och går in på instagram på internet och tar bilder man inte lagt in på bloggen än och lägger in de här. SÅ OBSOBSOBS det kommer att komma gamla random bilder!!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se