It's now or never

I torsdags va de bal. Om man nu änns kan kalla det bal, mer en middag då.
Efter skolan åkte alla tjejer i klassen till Okra Livia på Söder. Vi fixade oss och hade en massa kul. Sen åkte vi till skolan. Kom dit typ en halvtimme försenade hehe. Fint folk kommer alltid försent ;) På middagen va det iallafall mysigt. Alla snackade osv. Gav diplom till lärare och sånt. Inget viktigt egentligen haha. Lägger upp några bilder senare.
Bytte om och sen gick jag och lite folk från skolan till typ Kristineberg och så gick vi runt överallt och sen ända till Stadshagen bara för att vi alltid skulle byta haha. Tillslut hamnade vi alltså i Stadshagen och där va vi resten av kvällen också, körde lite efterfest liksom.
Åkte hem till Emil med folk och sov över där. På morgonen tänkte vi gå till skolan men så orkade vi nt haha. Utan Valter åkte till skolan & jag och Ayar åkte hem till honom. Typ direkt när vi kom dit somnade vi i hundra timmar typ osv. Orkar verkligen nt berätta en massa detaljer om allt. Fortfarande lite sliten. Åkte ändå hem sen och gick och la mig tidigt.
Vaknade vid nio imorse och gjorde nånting? Haha började sedan fixa mig eftersom att min syster smsade mig och frågade när jag skulle komma. Åkte och kollade på Ollivers fotbollsmatch ute i spöregnet, usch.
Vid fem åkte min syster till stan med sin bästa vän & jag stannade här och tog hand om barnen. Hon kommer tillbaka vid tolv typ. Bara så alla vet haha så onödigt. Har typ nt så mycket mer att berätta..
lots of love x
Btw, vågar nt lägga in fler bilder från ef. Folk will maybe be sura..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3377124/images/2012/pic_205049687.jpg" class="image">


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se