Läger läger läger

Kom ju hem från konfirmationslägret igår. Lägret började superbra och allt var kul. Många lärde känna varann snabbt osv. Under hela lägret var det ändå ganska spänt mellan ledarna (vi) och Anna & Johanna. I slutet så tänkte de till och med skicka hem Julia Sipilä! Men vi ledare gjorde så att hon inte åkte, like a boss.
Sen sista natten så råkade konfirmanderna då slip out ur våra händer och springa till sk "byn". Och så tog de sönder en kruka för typ 50:- men va tvungna att betala tusen kr... Eller rättare Isaac som betalde. Iallafall så va de sura och kallade oss dåliga ledare osv. Orkar inte förklara allt. Men de är så jävla störda orkar nt. De säger att vi inte finns där för konfirmanderna och att de inte är våra konfirmander. Fuck off bara, vi alla är närmare konfirmanderna än de nånsin kommer bli. Jag älskar de som mina små egna barn, mina små änglar. Vi har alltid stått på deras sida och de har alltid stöttat oss. Så Johanna och Anna kan gå och slänga sig själva i en brunn.
Imorn är det iallafall konfirmation. Vi får inte änns sitta med konfirmanderna utan måste sitta i mitten av kyrkan... Aja vi får ta och hålla humöret uppe för våra konfirmander och deras stora dag.
Juste berättade jag att jag är fadder nu? Woooo, känner mig fett stolt nu. Ja mhm aha. Har längtat efter de här i hela mitt liv. Leo Gisselberg heter han tror jag haha. Kan nt hans efternamn.. Hhi.
lots of love xx


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se