För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

Oj har inte bloggar på ett tag haha, oops. Men har inte riktigt haft nån blogglust eller så tyvärr. Ska försöka börja igen. Kan inte heller riktigt skylla på att det är så mycket i skolan heller, fast det är det men jag gör ändå ingenting...
I onsdags var det iallafall en vanlig skoldag. Fast Jonna va inte i skolan :( Efter skolan hade jag kyrkmöte, wiho.. Efter det, runt sju. Mötte jag upp Annabel och Olivia i gallerian. Vi skulle gå och äta men vi insåg sen att vi inte hann hahah. Så jag och Olivia ställde oss på spårvagnen mot Grönan och vi va där typ sju minuter innan.
Konserten va ganska lame och så i början, för att vi stod ganska långt borta och det va inte lika bra stämning, även för att vi inte kunde så många låtar (roligare om man kan sjunga med ju). Men vi gick mer och mer under konserten och det blev bättre och bättre. I slutet av konserten va vi längst fram. Asså precis vid högtalarna. De va lite nice haha! Och så regnade det också lite under konserten men det märktes inte änns för det va så varmt ändå. Och för er som inte vet, så va det Maskinen konserten jag va på.
Efter de hade de spärrat av bron till Grönan så jag, Olivia, hennes syster och systerns kompis gick till bron och så åkte jag hem och de stannade och väntade på sin pappa. Jag och pappa åkte rakt till landet.
Nu har jag varit här i några dagar med mamma, pappa, Chris och Olliver. Har inte gjort nåt speciellt direkt haha.
Sönder redigerad bild här nedan för att vi va lite förstörda efter konserten hihi.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se